Ύστερα από την επιτυχημένη ποδηλατοδρομία με μήνυμα “Ποδήλατο για τον Διαβήτη”, που διοργανώθηκε πέρσι για πρώτη φορά με τη συμμετοχή περισσότερων από 400 ποδηλατών, και φέτος η Ελληνική Εταιρεία Μελέτης & Εκπαίδευσης για τον Σακχαρώδη Διαβήτη θα διοργανώσει τη δεύτερη ποδηλατοδρομία με στόχο την ενίσχυση του μηνύματος για την αντιμετώπιση του Διαβήτη μέσα από την καθημερινή άσκηση.

Η ποδηλατοδρομία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017 στον ποδηλατόδρομο της Νέας Παραλίας Θεσσαλονίκης και ώρα 13:00. Διαδρομή: (αφετηρία) Makedonia Palace – Μέγαρο Μουσικής – Λ. Πύργος – Makedonia Palace.

 

undefined

 

 

Στην ποδηλατοδρομία καλείται να συμμετάσχει το κοινό, ποδηλατικοί σύλλογοι και σύλλογοι διαβητικών.

Η ποδηλατοδρομία διοργανώνεται στο πλαίσιο 31ου Πανελληνίου Ετησίου Συνεδρίου διάρκειας 5 ημερών από τις 8 έως τις 12 Νοεμβρίου 2017 της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης & Εκπαίδευσης για τον Σακχαρώδη Διαβήτη (πρώην Δ.Ε.Β.Ε.) στο Makedonia Palace στη Θεσσαλονίκη.

 

 

 

Ημερίδα κοινού “Επιτυγχάνοντας με τον σακχαρώδη διαβήτη”

Της ποδηλατοδρομίας θα προηγηθεί στο ξενοδοχείο Makedonia Palace στις 11:00 – 13:00 Ενημερωτική Ημερίδα για το κοινό με θέμα “Επιτυγχάνοντας με τον Σακχαρώδη Διαβήτη”, στη διάρκεια της οποίας οι καλεσμένοι ομιλητές θα μοιραστούν με το κοινό τις εμπειρίες τους γύρω από τον Σακχαρώδη Διαβήτη, εξηγώντας πως ο Σακχαρώδης Διαβήτης δεν έχει σταθεί εμπόδιο στη καθημερινότητά τους και στην επίτευξη των στόχων τους.

 

 

 

Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017

11:00 – 13:00

Είσοδος ελεύθερη – Η εγγραφή είναι απαραίτητη. Δείτε εδώ.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.