Για 3 βδομάδες, από Δευτέρα 19 Ιουνίου μέχρι Πέμπτη 6 Ιούλη

 

Δευτέρα 20:30 με 22:00 ΣύΓχρονος χΟρός/ανοΙχτό επίπΕδο
Τετάρτη 20:30 με 22:00 ΣύγχΡονος Χορός Με ακρΟβατικά Στοιχεία
Πέμπτη 20:00 με 21:30 ΣύγχρονΟς Χορός/ανοΙχτό Eπίπεδο

 

 

 

Βασικός στόχος των μαθημάτων είναι να δημιουργήσουμε ένα ασφαλές περιβάλλον μέσα στο οποίο θα δώσουμε χώρο σε νέες δυνατότητες κίνησης να δημιουργηθούν ξεπερνώντας με φροντίδα τα κινητικά μας όρια και απολαμβάνοντας τον χορό μας και την συνύπαρξη μας με τoυς υπόλοιπους/ες

 

 

 

 

 

Ξεκινάμε με απλές κινητικές οδηγίες με στόχο την αφύπνιση του σώματος μας και την σύνδεση μας με το χώρο και τα σώματα γύρω μας.


Ζέσταμα- ενδυνάμωση ώστε να νιώσουμε ασφαλείς να παίξουμε, να πέσουμε, να βγούμε εκτός άξονα, να κυλήσουμε, να πειραματιστούμε σε κινητικές φόρμες και σε ακραίες θέσεις που δεν έχουμε συνηθίσει.

 

 

Image may contain: one or more people, ocean, sky, shoes and outdoor

 

 

Συνεχίζουμε με μικρούς κινητικούς συνδυασμούς καταλήγοντας σ’ένα μεγάλο χορευτικό συνδυασμό για να βελτιώσουμε την χορευτικότητα παίζοντας με την μετακίνηση μας στο χώρο και την εναλλαγή επιπέδων στο σώμα.


Μια προηγούμενη επαφή με οποιαδήποτε μορφή άσκησης είναι βοηθητική. Απαραίτητη η διάθεση για κίνηση και συν-κίνηση!

 

 

 

 

 

 

Πίσιου Μαρία (1990, Θεσσαλονίκη)

Απόφοιτη της Ανωτέρας Επαγγελματικής Σχολής Χορού Δήμου Θεσσαλονίκης και του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης. Ως χορεύτρια και χορογράφος έχει συνεργαστεί με την ομαδα χορού Σώμα Ως για παραγωγές για τα 49ο και 50ο Φεστιβάλ Δημητρίων, για το Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, στο Φεστιβάλ Ανοιχτές Φωνές της Πόλης, Aegean Festival.

 

Ως χορεύτρια έχει εμφανιστεί σε παραγωγές του Μέγαρου Μουσικής Θέσσαλονίκης, στο 14ο και 15ο Φεστιβάλ Ελλήνων χορογράφων, στο Δικό μου Φεστιβαλ Χορού, στο Die Wolke Art Group, στο Μουσικό Χωριό Πηλίου, To δικό μου Φεστιβάλ, κ.ά.

 

 

Image may contain: 1 person, on stage, night and indoor

 

 
Στα πλαίσια της μετεκπαίδευσης της έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σε Ελλάδα και εξωτερικό(τεχνική Jan Fabre- From Act to Acting με τον Chedric Charon, phsycal theatre και ρεπερτόριο με την Jasmin Vardimon Company, χοροθέατρο Pina Baush με την Dominique Duszunski και τον Δάφνη Κόκκινο, τεχνική Fighting Monkey με τους Λίντα Καπετανέα και Jojef Frucker, τεχνοτροπία δημιουργίας VideoDance με την Χρυσάνθη Μπαδέκα, ακροβατικά εδάφους με Χριστίνα Σουγιουλτζη, Γιώργο Αμέντα, Camilo Bentachor)Την τελευταία περίοδο έχει συνεργαστεί με την Die Wolke Art Group ως χορεύτρια και χορογράφος για τα έργα Unit Motives και Cascade, με την Ειρήνη Καλογηρά για τα έργα “Ρίζες Vol I και Vol II”. Παραδίδει μαθήματα στο Studio 29A, στο Δικό μου Φεστιβάλ Χορού Vol ll, Dancing Mall και στη “Εν Τέχνη” σχολή Χορού.

 

 

 

 

 

 

No automatic alt text available.
Πτολεμαίων 29Α (εντός στοάς), 7ος όροφος

 

Facebook event

 

 

Κόστος μαθημάτων:


Πακέτο 8 μαθημάτων 40 ευρώ
Πακέτο 6 μαθημάτων 35 ευρώ
Πακέτο 3 μαθημάτων 20 ευρώ
Drop-in 7 ευρώ και
5 ευρώ για φοιτητές/τριες και απόφοιτους/ες επαγγελματικών σχολών χορού

Το μάθημα της Δευτέρας 19 Ιουνίου είναι με ελεύθερη συνεισφορά

 

 

 

Περιορισμένος αριθμός θέσεων.
Για κρατήσεις στο τηλ. 6955508056
και inbox Pi Mara

Για οποιαδήποτε απορία/πληροφορία :
Τηλ. επικοινωνιας: 6955508056,
Email: marapii@outlook.com
και Inbox στο Fb: Pi Mara