Την έναρξη λειτουργίας του νέου πεντάστερου ξενοδοχείου του «Tui Sensimar Blue Lagoon Palace» στην Χαλκιδική ανακοίνωσε ο Όμιλος Blue Lagoon. Πρόκειται για το πρώτο ξενοδοχείο TUI Sensimar που αποκτά η Χαλκιδική, η οποία και αυτή πλέον θα έχει παρουσία σε ένα από τα concepts φιλοξενίας τουριστών του γερμανικού κολοσσού που συνεχώς διευρύνει την παρουσία του στην Ελλάδα.

 

Φωτογραφία του χρήστη TUI Family Life Blue Lagoon Princess.

 

Είναι ένα ολοκαίνουργιο πολυτελές ξενοδοχείο πέντε αστέρων με 92 δωμάτια και σουίτες, κτισμένο στην παραλία Καλύβες της Χαλκιδικής. Διαθέτει εσωτερική (θερμαινόμενη) και εξωτερική πισίνα, γήπεδα τένις, δύο εστιατόρια και bars.

 

Φωτογραφία του χρήστη TUI Family Life Blue Lagoon Princess.

Φωτογραφία του χρήστη TUI Family Life Blue Lagoon Princess.

 

 

 

Το νέο ξενοδοχείο, όπως όλα τα Sensimar, απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικες, σε άτομα που θέλουν να απολαύσουν την ηρεμία που δεν μπορούνε να έχουν σε family hotels, αλλά και να συμμετάσχουν σε θεματικά σεμινάρια που απευθύνονται σε τουρίστες εκλεκτικούς και με ενδιαφέροντα ευρύτερα για τον τόπο που επισκέπτονται.

Το Blue Lagoon Palace έχει σχεδιαστεί για να ικανοποιεί τις υψηλότερες απαιτήσεις των επισκεπτών του για ποιότητα, παρέχοντας όλες τις ανέσεις για μια ευχάριστη και αξέχαστη διαμονή.

 

 

Φωτογραφία του χρήστη TUI Family Life Blue Lagoon Princess.

Φωτογραφία του χρήστη TUI Family Life Blue Lagoon Princess.

 

 

Ο όμιλος TUI, όπως έχει δηλώσει και ο επικεφαλής του Friedrich Joussen, έχει επιλέξει να αυξήσει την παρουσία του στην Ελλάδα, εντάσσοντας και άλλες ξενοδοχειακές μονάδες στις αλυσίδες που έχει κάτω από την ομπρέλα του. Άλλωστε η Ελλάδα έχει ανεβεί στις προτιμήσεις των Γερμανών, όπως και των Βρετανών τουριστών.

Οι ταξιδιώτες που ως το τέλος της φετινής χρονιάς θα φθάσουν στη χώρα μας μέσω της TUI εκτιμάται ότι θα ανέλθουν σε περίπου 2,5 εκατομμύρια, αντιπροσωπεύοντας πάνω από το 10% του συνόλου του ελληνικού τουρισμού, ενώ το 2017 καταγράφεται και αύξηση 20% στους επισκέπτες κρουαζιέρας. Πρόκειται για μεγέθη που καθιστούν την Ελλάδα δεύτερο μεγαλύτερο προορισμό της TUI μετά την Ισπανία.

Το «ΤUI Sensimar Blue Lagoon Palace» ανήκει και αυτό ιδιοκτησιακά στον όμιλο «Εurotel» του κ. Άρη Δούρου, ενώ το μάνατζμεντ, όπως και στο γειτονικό «Blue Lagoon Princess», στις Καλύβες Πολυγύρου, θα έχει ο όμιλος «Blue Lagoon». Ο Όμιλος Blue Lagoon λειτουργεί 6 ξενοδοχειακές μονάδες. Τέσσερις από αυτές βρίσκονται στην Κω και δύο στη Χαλκιδική.

 

 

 

 

Πηγή: http://www.voria.gr/ (1, 2)