Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, το Δημαρχείο Θεσσαλονίκης άνοιξε τις πόρτες του, το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Νοεμβρίου και προσκαλεί το κοινό της πόλης στην καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη αγορά.

Με γιορτινή διάθεση και χαρμόσυνες μουσικές στο κλίμα των ημερών θα κινηθεί ο κόσμος που θα επισκεφτεί το φουαγιέ του Δημαρχείου το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Νοεμβρίου από τις 11.00 έως τις 18.00, ενώ μπορεί να επιλέξει τοπικά προϊόντα για το εορταστικό τραπέζι που προτείνουν σύλλογοι και επιχειρήσεις της Θεσσαλονίκης.

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Χριστουγεννιάτικη αγορά στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης

 

Το διήμερο υλοποιείται για τρίτη συνεχή χρονιά σε συνεργασία με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Β. Ελλάδος και το Σύλλογο Επαγγελματιών Ιστορικού Κέντρου (ΣΕΠΙΚ) και με τη συμμετοχή επιχειρήσεων, συνεταιρισμών και παραγωγών, οι οποίοι θα παρουσιάσουν τα προϊόντα τους στο κοινό, δίνοντας ταυτόχρονα την ευκαιρία στους επισκέπτες για γευστικές δοκιμές.

Μυστικά μαγειρικής και τεχνικές θα εισάγουν τους επισκέπτες στο μαγικό κόσμο της γευσιγνωσίας. Αρώματα και γεύσεις θα πλημμυρίσουν το χώρο στις παρουσιάσεις χριστουγεννιάτικων συνταγών και θα συμπληρώσουν τη γιορτινή ατμόσφαιρα. Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που στοχεύουν στην προώθηση της τοπικής γαστρονομίας, οι food bloggers, Αντζελίνα Καλογεροπούλου και Μαριλίτα Χατζηβασιλείου, θα παρουσιάσουν στο κοινό την προετοιμασία του ελληνικού χριστουγεννιάτικου δείπνου.

Τα παιδιά που θα επισκεφτούν τη Χριστουγεννιάτικη Αγορά συνοδευόμενα από τους γονείς τους, θα κερδίσουν δώρα, προσφορά των βιβλιοπωλείων «Μαλλιάρης Παιδεία». 

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Χριστουγεννιάτικη αγορά στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης