Σοκαρισμένος από την επίθεση σε ηθοποιό της παράστασης «Ο Μολυβένιος Στρατιώτης» εμφανίστηκε μιλώντας στον ρ/σ «Metropolis», ο ιδιοκτήτης του θεάτρου «Αριστοτέλειον» Αλέξανδρος Γισγάκης.

Μάλιστα, οι ιθύνοντες του θεάτρου εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιούν πως η πρεμιέρα της παράστασης που ήταν προγραμματισμένη για το Σάββατο 21 Οκτωβρίου αναβάλλεται και μετατίθεται για την Κυριακή 4 Νοεμβρίου.

Αναλυτικά τα όσα κατήγγειλε ο κ. Γισγάκης:

«Στις 21 Οκτωβρίου κάνει πρεμιέρα η παράσταση ”Μολυβένιος Στρατιώτης” σε σκηνοθεσία και διασκευή της κ. Μαριάννας Τόλη. Ένας εκ των πρωταγωνιστών χθες το βράδυ βρισκόταν στην οδό Αγίας Σοφίας. Να τονίσω ότι δεν έχει καμία σχέση με τα αθλητικά, δεν ασχολείται, δεν υποστηρίζει καμία ομάδα. Για κακή του τύχη φορούσε κίτρινη μπλούζα, όπως και ο φίλος τουΔέχθηκαν επίθεση και βρέθηκαν στο νοσοκομείο.

Είναι καλά στην υγεία του, έχει τραύματα στο πρόσωπο και στο στομάχι του. Έχει κάνει όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και θα πάρει εξιτήριο. Βέβαια, ο γιατρός τού είπε να μείνει στο σπίτι και μάλιστα να έχει και βοηθό. Τους ανησυχεί το χτύπημα στο στομάχι. Τη δεύτερη εβδομάδα θα συνεχίσει τις πρόβες για να μπορέσουμε να παρουσιάσουμε την παράσταση.

Ήταν απρόκλητη επίθεση. Δεν παρακολουθεί αθλητικά. Είναι ένας εξαιρετικός καλλιτέχνης. Το παιδί είναι σοκαρισμένο. Εντελώς ξαφνικά δέχθηκε επίθεση, έχει κενά στη μνήμη του, αλλά σημασία έχει ότι είναι καλά στην υγεία του. Και ο φίλος του είναι στο νοσοκομείο.

Δεν φορούσε καν κίτρινη φανέλα. Μια μπλούζα φορούσε. Με παρακάλεσε να μη δοθεί έκταση στο θέμα. Το παιδί ασχολείται μόνο με μουσική και υποκριτική και δεν έχει ιδέα από τα αθλητικά.

Η τραγική ειρωνεία είναι ότι βρίσκεται σε μια παράσταση που ασχολείται με την αγάπη και τη διαφορετικότητα και γίνεται ο ίδιος στόχος. Είναι ασύλληπτο!».

 

 

 

 

Η ανακοίνωση του θεάτρου:

«Λόγω ατυχήματος ηθοποιού του θιάσου, η πρεμιέρα της παράστασης Ο Μολυβένιος Στρατιώτης | Διασκευή-Σκηνοθεσία Μαριάννα Τόλη μεταφέρεται την Κυριακή 4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ στις 11:30.

Κατά συνέπεια, ακυρώνονται και οι προγραμματισμένες για τις 27 και τις 28 Οκτωβρίου παραστάσεις.

Όσοι έχουν αγοράσει εισιτήρια ή έχουν κάνει τηλεφωνική κράτηση για την πρεμιέρα (21 Οκτωβρίου) και τις δύο παραπάνω παραστάσεις (27 και 28 Οκτωβρίου), μπορούν να επικοινωνούν στο 2310 262 051 για την ακύρωση ή την αλλαγή των εισιτηρίων και των κρατήσεων τους.

Ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωση και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για την εξυπηρέτησή σας.

Ευχαριστούμε θερμά».

 

 

 

Πηγή: https://www.voria.gr/article/chtipisan-ithopio-tou-aristotelion-epidi-forouse-kitrini-mplouza