Την 3η θέση κατέκτησε η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. στα βραβεία Best Workplaces 2018, κατατασσόμενος για 7η συνεχόμενη χρονιά ανάμεσα στις 10 εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα. Είναι η μοναδική εταιρεία από τον κλάδο των σούπερ μάρκετ που διακρίθηκε ανάμεσα στις 10 πρώτες.

Η έρευνα Best Workplaces που διεξάγει το Great Place to Work Institute Hellas είναι η μεγαλύτερη έρευνα αξιολόγησης εργασιακού περιβάλλοντος στην Ελλάδα.

Στο  μοντέλο αξιολόγησης της έρευνας οι απαντήσεις των εργαζόμενων έχουν τη μεγαλύτερη βαρύτητα στην τελική βαθμολογία. Στην περίπτωση της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί είναι μια εταιρεία με μεγάλη διασπορά των εργαζόμενών της σε 272 καταστήματα, κεντρικές αποθήκες και γραφεία διοίκησης και όχι συγκεντρωμένοι όλοι σε ένα σημείο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, πρόκειται για μια πολύ σημαντική διάκριση που κάνει υπερήφανους όλους στη Διαμαντής Μασούτης Α.Ε., αποτέλεσμα της εξαιρετικής σχέσης που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στους εργαζόμενους και τη διοίκηση, σχέση χτισμένη πάνω σε αξίες που αντέχουν στο χρόνο και αυτό επιβεβαιώνεται για 7η συνεχόμενη χρονιά.

Εδώ και 7 χρόνια το εργασιακό περιβάλλον της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. διακρίνεται ανάμεσα στα 10 πρώτα της Ελλάδας

 

 

 

 

 

Πηγή: http://www.reporter.gr/Eidhseis/Epicheirhseis/retail-trade/350124-O-Masoyths-3o-kalytero-ergasiako-periballon-sthn-Ellada