Ενα ακόμη παιδί, αυτή τη φορά η 6χρονη Κλεοπάτρα, χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας, για να γίνει καλά.

Η μικρή Κλεοπάτρα διαγνώστηκε το Νοέμβριο με χονδροβλαστικό οστεοσάρκωμα, μέσα στο μυελό της αριστερής κνήμης και από τότε άρχισε ο μεγάλος αγώνας της κατά του καρκίνου με χημειοθεραπείες και χειρουργεία.

Η  Κλεοπάτρα κόρη του τραγουδιστή Ηλία Καμπακάκη, χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας για να γίνει καλά, αφού πρέπει να πάει στο εξωτερικό.

Πολλοί ήταν οι τραγουδιστές που στήριξαν τον Ηλία Καμπακάκη στον μεγάλο αυτό αγώνα της κόρης του παρά το γεγονός ότι εκείνος έχει κρατήσει χαμηλούς τόνους σε αυτό το ευαίσθητο και λεπτό θέμα. ‘Ενας από αυτούς ο Γιώργος Σαμπάνης ο οποίος έγραψε στο προφίλ του στο facebook: «Ο Ηλίας Καμπακακης είναι φίλος και εξαίρετος συνάδερφος ! Είναι όμως και ένας πολύ καλός πατέρας.. η κόρη του χρειάζεται τη βοήθεια μας !! Αναγράφονται όλες οι πληροφορίες !! Παρακαλώ πολύ όποιον του περισσεύει να βοηθήσει .. είναι ανάγκη».

 

 

 

Η 6χρονη Κλεοπάτρα Καμπακάκη διαγνώστηκε με χονδροβλαστικό οστεοσάρκωμα μέσα στο μυελό της αριστερής κνήμης, το Νοέμβριο 2017. Ξεκίνησε λοιπόν το δικό της δύσκολο αγώνα ενάντια στον καρκίνο, με χημειοθεραπείες, χειρουργεία και όλες τις απαραίτητες εξετάσεις. Ωστόσο, λόγω της επιθετικότητας και της σπανιότητας του είδους τού συγκεκριμένου όγκου, κρίνεται απαραίτητη η μετάβαση του παιδιού σε εξειδικευμένο κέντρο στο εξωτερικό άμεσα, προκειμένου να δοθεί η βέλτιστη επιστημονικά διαθέσιμη χειρουργική αντιμετώπιση που απαιτείται στο πρόβλημα υγείας της με εξασφαλισμένη εμπειρία και αποτελεσματικότητα.

Καθ’ ότι το ποσό της θεραπείας ξεπερνάει τις οικονομικές μας δυνατότητες αυτή τη στιγμή, η βοήθεια των συνανθρώπων μας θα είναι καθοριστική ώστε το κοριτσάκι μας να καταφέρει να κάνει το μεγάλο ταξίδι. Όσοι θέλετε να βοηθήσετε, με οποιοδήποτε ποσό ή τρόπο, παρακάτω φαίνονται τα στοιχεία επικοινωνίας με συγγενείς του παιδιού και ο Ερανικός Λογαριασμός που έχει εκδοθεί για αυτόν ακριβώς το σκοπό. Ακόμα και η κοινοποίηση της περιπέτειας μας αποτελεί σπουδαία βοήθεια.

Σας ευχαριστούμε ολόψυχα εκ των προτέρων και πιστεύουμε ότι η αλληλεγγύη και η εγκάρδια υποστήριξη του καθένα θα χαρίσουν ένα αισιόδοξο και ελπιδοφόρο μέλλον στη μικρή μας!

Στοιχεία επικοινωνίας: Τουράνη Αμαλία (μητέρα Κλεοπάτρας Καμπακάκη)

Τηλ: 690 788 5115, Email: amalia_tou@hotmail.com

ΕΡΑΝΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ

Τράπεζα Πειραιώς

Αρ. Λογαριαμού: 5266070334001

IBAN: GR79 0172 2660 0052 6607 0334 001

SWIFT-BIC: PIRBGRAA

Δικαιούχοι: Τουράνη Αμαλία

Καμπακάκη Κλεοπάτρα

 

 

 

 

Πηγή: http://www.iefimerida.gr/news/383439/i-6hroni-kleopatra-hreiazetai-ti-voitheia-mas-gia-na-nikisei-ton-karkino-i-anartisi-toy