Ευχαριστήριο μήνυμα έστειλε η οικογένεια του μικρού Νέστορα από τη Θεσσαλονίκη, σε όλους τους ανθρώπους που βοήθησαν το μικρό τους παιδί να ταξιδέψει στις ΗΠΑ για να εγχειριστεί. Η εγχείρηση ολοκληρώθηκε χθες με επιτυχία και το παιδί θα παραμείνει στην εντατική μέχρι να εκτιμηθεί ξανά η κατάσταση του.

Θυμίζουμε ότι πριν περίπου 2 εβδομάδες, ο μικρός Νέστορας από τη Θεσσαλονίκη έφτασε με ασφάλεια στις Ηνωμένες Πολιτείες, προκειμένου να υποβληθεί σε εξειδικευμένη χειρουργική επέμβαση, ο οποίος πάσχει από εξαιρετικά σπάνιας μορφής σύμπλοκη κυανωτική συγγενή καρδιοπάθεια ή αλλιώς μονήρη κοιλία.

Ο μικρός Νέστορας, η πάθηση του οποίου διαγνώστηκε όταν ο ίδιος ήταν μόλις τριών μηνών (το οξυγόνο του ήταν σε εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα και δεν μπορούσε να αναπνεύσει) είχε υποβληθεί σε καρδιοχειρουργική επέμβαση ανοιχτής καρδιάς Glenn- shunt, η οποία παρότι του έδωσε παράταση χρόνου, δεν ήταν αρκετή για την τελική διόρθωση της καρδιοπάθειάς του. Μετά από έκκληση της οικογένειας, τα χρήματα συγκεντρώθηκαν σε μόλις μία εβδομάδα και ο μικρός Νέστορας μεταφέρθηκε στη Βοστώνη.

Δείτε το μήνυμα της οικογένειας για το μικρό Νέστορα:

 

 

 

 

 

 

Πηγή: http://www.typosthes.gr/gr/topika/article/137054/euharistoume-mesa-ap-tin-kardia-mas–me-epituhia-egheiristike-o-nestoras/