Ένα Σαββατοκύριακο από άλλο Γαλαξία, από έναν πολυαγαπημένο Γαλαξία…Far Far Away, έρχεται για δεύτερη συνεχομένη χρονιά στη Θεσσαλονίκη! Το παγκόσμιο και διαχρονικό φαινόμενο του “Star Wars”, έχει επιτέλους Rebel Base στην Ελλάδα!

 

 

 

Το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, το Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, φιλοξενεί το “Force Con II, Star Wars Fan Convention” , τη μοναδική διοργάνωση στη χώρα μας που ενώνει τους Έλληνες φαν της μεγαλύτερης κινηματογραφικής εποποιίας, σε ένα …Διαγαλαξιακό Celebration.

Μία μοναδική ιδέα και πρωτοβουλία από την ομάδα των Mangatellers που μας έκανε να ζηλεύουμε λιγότερο τα αντίστοιχα celebration και convention που πραγματοποιούνται εδώ και 40 χρόνια ανά τον πλανήτη και μας δίνει τη δυνατότητα να ζήσουμε την εμπειρία που ζουν εκατομμύρια άλλοι φαν στο εξωτερικό για δεκαετίες. Και μάλιστα λίγες μόλις ημέρες πριν την πρεμιέρα, στους κινηματογράφους (14 Δεκεμβρίου), του “Star Wars, Επεισόδιο 8: Οι Τελευταίοι Jedi”. Feel The Force!

 

 

 

FORCE CON II Highlights

Είστε Jedi Master ή Sith Lord; ή μήπως Grey Jedi, και ακόμη αμφιταλαντεύεστε; Το Force Con, θα σας δώσει το…high ground για να επιλέξετε πλευρά, με events, πάνελς, ειδικές προβολές, διαγωνισμούς, παιχνίδια, κουίζ, αφιερώματα, από όλο το φάσμα του Saga του George Lucas!

 

 

 

To Force Con II, μας δίνει την ευκαιρία να ζήσουμε την εμπειρία του riding a Star Wars Vehicle χάρη στο ταλέντο των Artworks Xp που έχουν στήσει/αναδημιουργήσει το Speeder της Rey από το “Star Wars, Episode 7: The Force Awakens”!

 

 

Επίσης, για όλους εμάς που λατρεύουμε τις Star Wars μάχες, μας περιμένει το πιστό αντίγραφο (πάλι χάρη στη δημιουργικότητα και το μεράκι της Artwork Xp) ενός πραγματικού (real life size) AT-ST !

 

 

 

Η “Μητέρα των Μαχών” στο Force Con 2!

Αυτό που προσωπικά λατρεύω σ’ αυτήν τη διοργάνωση, είναι το στάνταρ πάνελ στο σύμπαν του Star Wars Expanded Universe! To σύμπαν που κράτησε alive and kicking το Star Wars, μεταξύ δεκαετιών “ανενεργής” δρασης σε ταινίες! Το σύμπαν που χάρισε τρελά ρεκόρ στο Γκίνες με αριστουργηματικά novel όπως το Thrawn Saga!

 

 

 

 

Την Κυριακή 10/12 στην 13:00 θα διεξαχθεί το Star Wars Fan Fight! Τρεις Star Wars mega fans θα αναμετρηθούν σε ένα free for all battle επιχειρημάτων για τον μεγαλύτερο Star Wars Fan του ForceCon. Το κοινό με την ψήφο του θα παίζει σημαντικό ρόλο στην ροπή της μάχης και με ένα time trial θα ανακηρυχτεί ποιος από τους τρεις θα είναι ο νικητής του πρώτου Star Wars Fan Fight που θα κερδίσει ένα exclusive Star Wars δώρο! Ας γνωρίσουμε τους παίχτες:

Player #1: Μέγας λάτρης του Star Wars Expanded Universe, που αποτελεί και το μόνο πραγματικό Universe. Ο Θανάσης Δαμιανίδης με τα επιχειρήματα του, θέτει την ταυτότητα και ακεραιότητα του Expanded Universe και θα αντιταχθεί στις προσπάθειες της Disney και κάθε Disney που σκορπάει την διχόνοια με τι είναι Canon και τι Legends.

Player #2: Η θηλυκή φωνή και η ήρεμη δύναμη της μονομαχίας. Η Κατερίνα Τιμούροβνα θα αποτελέσει την all around player που με τις απαντήσεις της θα κατευθύνει την μονομαχία στα μονοπάτια που γνωρίζει καλύτερα, για να εξουδετερώσει τους αντιπάλους της. Το στρατηγικό της μυαλό, αλλά και η αποφασιστικότητα της θα κερδίσει το κοινό, με την ίδια ευκολία όπως θα κέρδιζε μία Πριγκίπισσα τον λαό της.

Player #3 He is the one, who you need to show you, your place in all this. O Ioannis Ioannids είναι ο τρίτος και τελευταίος παίχτης του Star Wars Fan Fight και με το μέρος του έχει τον Kylo Ren από την καινούρια τριλογία της Disney και τον Cade Skywalker από το Expanded Universe. Μην σας ξεγελάει η Dark Side παρουσία του, η Light Side πάντα τον τραβάει στον σωστό δρόμο των επιχειρημάτων του.

Fact Checker: Σε μία τέτοια μονομαχία, ο fact checker των επιχειρημάτων είναι ο Grand Librarian of Knowledge, Asterios Gousios.Μετά από κάθε γύρο επιχειρημάτων, εξετάζεται η ακρίβεια τους και επέρχονται διορθώσεις στις απόψεις των παιχτών. Οι διορθώσεις αυτές είναι πολύ σημαντικές, εφόσον μπορούν να αλλάξουν μέχρι και την γνώμη του κοινού και του κριτή.

Judge: Ο Fillis Hatzopoulos από τους Mangatellers και διοργανωτές του φετινού Force Con, είναι ο κριτής των επιχειρημάτων και συντονιστής των ερωτήσεων που θα γίνουν στους τρεις παίχτες. Το τελικό αποτέλεσμα ορίζεται από τον ίδιο και αυτός θα ανακηρύξει τον τελικό νικητή. Το κοινό μπορεί να επηρεάσει την άποψη του, όταν θα υπάρχει διχογνωμία. Ως τελικός κριτής του Star Wars Fan Fight θα ανακηρύξει τον νικητή της μονομαχίας μετά από ένα εξουθενωτικό time trial.

 

 

Την Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου. στη 13:00 ξεκινάει η μεγαλύτερη αναμέτρηση μεταξύ των Fans στο φετινό Star Wars Fan Fight του ForceCon II: Star Wars Fan Convention. (Ψηφίζω : Θανάση Δαμιανίδη!)

 

Το Force Con II , έρχεται !!!

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
3€ ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ (ΜΑΘΗΤΕΣ, ΦΟΙΤΗΤΕΣ, ΑΝΕΡΓΟΙ)
5€ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ
5€ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ (1 ΓΟΝΙΟΣ + 1 ΠΑΙΔΙ ΜΕΧΡΙ 13 ΕΤΩΝ)

Γίνε εσύ ο Τελευταίος Jedi και νιώσε την Δύναμη το Σαββατοκύριακο 9-10 Δεκεμβρίου στο συνεδριακό κέντρο “Ιωάννης Βελλίδης” ΔΕΘ Helexpo στην Θεσσαλονίκη!

May The Force Be With You!