Ήταν για χρόνια αντιδήμαρχος πολιτισμού στη Θεσσαλονίκη και ένας ένα από τους πιο ισχυρούς υποψηφίους του συνδυασμού του Γιάννη Ιωαννίδη στην περιφέρεια κεντρικής Μακεδονίας, ενώ το όνομα του έπαιξε και για τη θέση του προέδρου της Διοικούσας της ΝΔ.

Ο λόγος για τον Βασίλη Γάκη που εσχάτως έχει ανεβάσει ρυθμούς. Πολλές αναρτήσεις στο facebook, αλλά και παρεμβάσεις σε θέματα επικαιρότητας. Όπως πριν από λίγο στη σημερινή συνεδρίαση της Μητροπολιτικής Επιτροπής Θεσσαλονίκης, όπου τα έχωσε στο Γιάννη Μπουτάρη για τις γνωστές πρόσφατες δηλώσεις του.

«Εκφράζω τη βαθιά μου λύπη για τις δηλώσεις αυτές που γίνονται ενώ διαρκεί η κρίσιμη διαπραγμάτευση και αποτελούν κατά τη γνώμη μου παρέμβαση. Επίσης θεωρώ απαράδεκτη τη σιωπή των υπολοίπων μελών της Πρωτοβουλίας -πλην του Παναγιώτη Αβραμόπουλου- που με τη στάση τους φαίνεται ότι συμφωνούν και υιοθετούν τις απόψεις του αρχηγού τους», σημείωσε.

Τώρα για το που το πάει ο Βασίλης Γάκης μένει να φανεί. Γιατί δεν αποκλείεται να τολμήσει να είναι για πρώτη φορά υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ στην Α’ Θεσσαλονίκης…

 

 

 

Πηγή: http://myportal.gr/pou-pai-o-gakis/