Το Θέατρο Άρατος άνοιξε αυλαία το περασμένο Σάββατο για την θεατρική περίοδο 2018-2019 με την πειραματική του σκηνή, κι ένα έργο που μετρά πάνω από έναν αιώνα ζωής. Το Έρωτας και δίαιτα είναι μια γαλλική κωμωδία των Dacourt et Robert και θα παρουσιαστεί στο κοινό για λίγες και μόνο παραστάσεις έως και το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου 2018.

 

 

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα στέκονται και καπέλο

 

 

 

Έρωτας και δίαιτα

Βρισκόμαστε στις αρχές του προηγούμενου αιώνα, στα περίχωρα του Παρισιού. Σε μία ιατρική κλινική της περιοχής, ο Ντερβιέν, ένας γιατρός στα όρια της τρέλας με παράτολμες και ανορθόδοξες ιατρικές μεθόδους προσπαθεί να κουράρει ασθενείς με… σπάνιες παθήσεις.

 

 

 

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα στη σκηνή, γάμος και νύχτα

 

Ωστόσο, δύο από τους ασθενείς του, φαίνεται πως για άλλο λόγο νοσηλεύονται στην κλινική του. Οι αποκαλύψεις δεν θα αργήσουν, καθώς ο Αντόνιο ο κηπουρός, θα αναλάβει την εκπλήρωση επιθυμιών τους.

 

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα

 

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο

 

 

Πρόκειται για την κωμωδία των Dacourt et Robert στα βήματα του Μολιέρου και της Comedia de l’Arte. Από την πειραματική σκηνή του Άρατου.

 

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα στέκονται

 

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία – θεατρική προσαρμογή: Βασίλης Τσικάρας

Φώτα: Δημήτρης Προύσαλης

Σκηνικά: Μαρία Βλάχου

Κατασκευές: Κλεοπάτρα Παλιαδέλη

Παίζουν (με αλφαβητική σειρά): Δημήτρης Αρζουμανίδης, Σταύρος Βαφειάδης, Αναστασία Δημόκα, Κλεοπάτρα Παλιαδέλη, Αριστείδης Σιναπίδης, Βασίλης Τελίδης, Ρούλα Φωτιάδου.

 

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

 

 

Κερδίστε δυο διπλές δωρεάν προσκλήσεις για τις παραστάσεις του έργου στο Θέατρο Άρατος το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018 στέλνοντας τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο και την ημέρα που επιθυμείτε να δείτε την παράσταση) στο inbox της σελίδας του mysalonica στο Facebook. Οι νικητές θα ανακοινωθούν, μετά από κλήρωση, στην μια το μεσημέρι του Σαββάτου 20/10 και της Κυριακής 21/10 για τις αντίστοιχες παραστάσεις. Καλή επιτυχία!

 

 

 

 

 

 

Θέατρο Άρατος

Διεύθυνση: Μοσκώφ 12 με Φράγκων

Τηλ. 2315 312 487

Πρεμιέρα: Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018

Παραστάσεις: Κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή

ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

Ώρα έναρξης: 21.30

Γενική είσοδος: 7 ευρώ