Πολιτική ομιλία σε στελέχη και ψηφοφόρους της Ένωσης Κεντρώων στη Θεσσαλονίκη πραγματοποίησε ο Βασίλης Λεβέντης σε κεντρικό ξενοδοχείο.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων μίλησε για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, για την ψήφιση του νομοσχεδίου για την αλλαγή φύλλου στη Βουλή και για τα σενάρια παραίτησης του.

«Βλέποντας στη Βουλή μια σαπίλα, αηδιάζοντας, έφτασα στο σημείο να παραιτηθώ για να ταρακουνήσω το τέλμα, να ταρακουνήσω το βάλτο» σημείωσε.

Είπε ότι μετά από ημέρες σκέψης και λαμβάνοντας μηνύματα απ’ όλη την Ελλάδα αλλά και από την εκκλησία αποφάσισε να μην το πράξει.

Δήλωσε ότι η προσπάθεια της Ένωσης Κεντρώων που ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη δεν θα σταματήσει επειδή τρελάθηκαν στη Βουλή.

 

 

Για τον Αλέξη Τσίπρα είπε «νομίζει ότι δείχνοντας ασέβεια προς την εκκλησία γίνεται αριστερός, όσοι δείχνουν ασέβεια προς την εκκλησία έχουν κακό τέλος» τόνισε.

 

 

 

Πηγή: http://www.thessnews.gr/article/55988/lebentis-meta-ta-minymata-apo-oli-tin-ellada-kai-apo-tin-ekklisia-apofasisa-na-min-paraititho-fotovideo