Δύο ασημένια βραβεία Loyalty Awards 2018 απονεμήθηκαν στη Διαμαντής Μασούτης Α.Ε.

Τα Loyalty Awards αποτελούν έναν νέο θεσμό, που δημιουργήθηκε από τη Boussias Communications με σκοπό την ανάδειξη των βέλτιστων πρακτικών στην επιβράβευση και την πιστότητα πελατών, σε κλάδους όπως το λιανεμπόριο, οι τράπεζες, οι ασφάλειες, οι τηλεπικοινωνίες, ο τουρισμός και άλλοι.

Στην πρώτη διοργάνωση, στη Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. απονεμήθηκαν τα απρακάτω:

1. Αργυρό (silver) βραβείο “Best in Loyalty & Engagement” στην κατηγορία Food Retail για την κάρτα πιστότητας Mas Card που αξίζει να σημειωθεί ότι το 2018 αριθμεί περισσότερα από 1.100.000 μέλη.
2. Αργυρό (silver) βραβείο “Best Use of Digital Technology” στην κατηγορία Best Use of Mobile για την εφαρμογή Μasoutis App που παρέχει πολλαπλές δυνατότητες στον καταναλωτή οι οποίες οδηγούν σε υψηλότερα επίπεδα ικανοποίησης καλύπτοντας την επιθυμία του για επιλογή, ευκολία, και ευελιξία, ενώ, η πολυ-καναλική προσέγγιση τον τοποθετεί στο επίκεντρο όλων των προσπαθειών της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε.

«Για την Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. οι νέες τεχνολογίες αποτελούν κινητήρια δύναμη για τη δημιουργία και τη συνεχή βελτίωση υπηρεσιών προς όφελος του καταναλωτή και για αυτόν τον λόγο επενδύει διαρκώς σε αυτές», σημείωσε η εταιρεία σε ανακοίνωση της.

 

 

Επίσης, η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. διακρίθηκε 3η στην κατάταξη ανάμεσα στις 10 πρώτες εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα στα βραβεία Best Workplaces 2018.

Βρίσκεται για 7η συνεχή χρονιά ανάμεσα στις 10 πρώτες εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας Best Workplaces του Great Place to Work® Institute Hellas, της μεγαλύτερης έρευνας αξιολόγησης του εργασιακού περιβάλλοντος στην Ελλάδα.

Είναι οι άνθρωποι που κάνουν ένα εργασιακό περιβάλλον ξεχωριστό για την Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. που χτίζει τις σχέσεις της με τους εργαζόμενους πάνω σε αξίες που αντέχουν στο χρόνο και η διάκριση για 7η συνεχή φορά το επιβεβαιώνει.

 

 

 

 

Πηγή: http://www.voria.gr/ (1, 2)