΄Ενα θεατρικό δρώμενο στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου της παράστασης “Σκηνές από ένα γάμο” του Ίνγκμαρ Μπέργκμαν στην οποία πρωταγωνιστεί ο γνωστός ηθοποιός Αντώνης Λουδάρος αναστάτωσε τους κατοίκους της περιοχής με αποτέλεσμα να καλέσουν την Αστυνομία.

Όλα συνέβησαν γύρω στις 11:30 χθες το πρωί στην περιοχή της Παπαναστασίου και πιο συγκεκριμένα στην οδό 28ης Οκτωβρίου. Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Αντώνης Λουδάρος τοποθέτησε ζευγάρια γύρω από τον τόπο που διεξαγόταν η συνέντευξη Τύπου, ένα διαμέρισμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, σε διαφορετικές φάσεις της ζωής τους. Ένα νεαρό ζευγάρι σε τρυφερές στιγμές, ένα ζευγάρι να μαλώνει στη μέση του δρόμου και ένα ζευγάρι ώριμης ηλικίας που φροντίζουν τρυφερά ο ένας τον άλλο. Ο καυγάς του δεύτερου ζευγαριού ωστόσο αναστάτωσε κατοίκους και περαστικούς που κάλεσαν την αστυνομία.

Έκπληκτοι οι συντελεστές της παράστασης είδαν ένα περιπολικό να καταφτάνει στο σημείο την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη η συνέντευξη τύπου. Αμέσως παρενέβη ο Αντώνης Λουδάρος και η Παυλίνα Χαρέλα, που επίσης πρωταγωνιστεί στην παράσταση που εξήγησαν στους αστυνομικούς τι είχε συμβεί, τους έδειξαν το ενημερωτικό υλικό της παράστασης και οι αστυνομικοί αποχώρησαν. “Το ευχάριστο είναι πως τουλάχιστον στη Θεσσαλονίκη ο κόσμος είναι ευαισθητοποιημένος σε περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας, ακόμα και λεκτικής και δεν μένει αμέτοχος”, είπε σχετικά ο Αντώνης Λουδάρος.

 

 

 

 

Πηγή: