Το αδιαχώρητο για μια χειραψία με τον υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης Βασίλη Μωυσίδη επικράτησε νωρίτερα στο Βελλίδειο, στο πλαίσιο της πρώτης γνωριμίας του αντιστράτηγου εν αποστρατεία με τους πολίτες της Θεσσαλονίκης.

Ο Β. Μωυσίδης αμέσως μετά τις χειραψίες, εισήλθε στην κατάμεστη με πάνω από 1.000 άτομα αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου, εισπράττοντας θερμό χειροκρότημα, με τον ίδιο να ευχαριστεί τους παρευρισκόμενους.

Αμέσως μετά ο υποψήφιος δήμαρχος ανέβηκε στο βήμα και «συστήθηκε» και επίσημα στο κοινό, πραγματοποιώντας ομιλία εφ’όλης της ύλης, γύρω από τη Θεσσαλονίκη, καθώς και τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα του Σκοπιανού.

Δείτε απόσπασμα από την ομιλία:

Μεταξύ άλλων ο κ. Μωυσίδης είπε χαρακτηριστικά ότι «η απόφαση να κατέβω υποψήφιος δήμαρχος ήταν επειδή αγαπώ την πόλη μου, την γνωρίζω καλύτερα από τον καθένα και έχω στο μυαλό μου νέες ελπιδοφόρες προτάσεις», ενώ σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στο Σκοπιανό, ο ίδιος είπε ότι η χθεσινή μέρα ήταν «θλιβερή» για την χώρα.

«Τόσο δύσκολο είναι να αναλογιστούν στην κυβέρνηση ότι ο Μακεδονισμός βρίσκεται μόνο στον όρο Μακεδονία; αν υπάρχει Βόρεια Μακεδονία τότε δειλά υπάρχει και Νότια Μακεδονία», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο υποψήφιος δήμαρχος μίλησε και για ανάπτυξη στη Θεσσαλονίκη σε περίπτωση εκλογής του, με πρωτοπόρες ιδέες, μείωση της ανεργίας στην πόλη, με δυναμικές πρωτοβουλίες και ξεχασμένες προτεραιότητες οι οποίες θα έρθουν στο προσκήνιο.