Στην Καμάρα συγκεντρώθηκαν το βράδυ της Πέμπτης για να διαμαρτυρηθούν μέλη συλλογικοτήτων άτομα του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου αλλά και μέλη της Λαϊκής Ενότητας, κατά του «Thessaloniki Summit 2018» που πραγματοποιείται σήμερα και αύριο στη Θεσσαλονίκη.

Οι διαδηλωτές κατευθύνθηκαν από την Καμάρα προς το Βελλίδειο συνεδριακό κέντρο όπου θα μιλήσει ο Α.Τσίπρας στο συνέδριο των βιομηχάνων.

Σημειώνεται πως πέριξ του Συνεδριακού Κέντρου υπάρχουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ από τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις της Τροχαίας η κίνηση των οχημάτων στο κέντρο της πόλης διεξάγεται με αρκετά αργές ταχύτητες.

 

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο του wepost.gr:

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα στέκονται, άτομα περπατούν, πλήθος, νύχτα, γήπεδο μπάσκετ και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα περπατούν, άτομα στέκονται, νύχτα και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα στέκονται, άτομα περπατούν, νύχτα και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα κάθονται και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, πλήθος, νύχτα και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα στέκονται, νύχτα και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα στέκονται, νύχτα, πλήθος και υπαίθριες δραστηριότητες

Αντιεξουσιαστές κατέβασαν ελληνική σημαία στην οδό Αγγελάκη
Αντιεξουσιαστές κατέβασαν ελληνική σημαία στη Θεσσαλονίκη (VIDEO)

Αντιεξουσιαστές κατέβασαν ελληνική σημαία και σημαία της ευρωπαϊκής ένωσης από την οδό Αγγελάκη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης κατά τη διάρκεια πορείας διαμαρτυρίας κατά του Thessaloniki Summit που πραγματοποιείται σήμερα και αύριο στην πόλη.

Η πορεία ξεκίνησε από την Καμάρα και έφτασε στη νότια πύλη της ΔΕΘ όπου και συνάντησε φραγμό των ΜΑΤ, με στόχο να μην φτάσει στο Βελλίδειο. Έπειτα οι διαδηλωτές κινήθηκαν μέσω της οδού Αγγελάκη προς τη Βόρεια πύλη της ΔΕΘ, όταν και ομάδα αντιεξουσιαστών κατέβασε την ελληνική και την ευρωπαϊκή σημαία από το δημοτικό κτίριο που βρίσκεται στο σημείο.

Δείτε το βίντεο του TyposThes.

 

Πηγές: https://www.wepost.gr/θεσσαλονίκη-πορεία-διαμαρτυρίας-με-α/ και https://www.typosthes.gr/thessaloniki/170241_antiexoysiastes-katebasan-elliniki-simaia-sti-thessaloniki-video