Φωτ. αρχείου

Πλημμύρισε η οδός Αλαττίνη σήμερα το πρωί όταν συνεργεία που εκτελούσαν εργασίες του μετρό Θεσσαλονίκης στην περιοχή έσπασαν έναν αγωγό της ΕΥΑΘ.

 

 

Πρόκειται για τον αγωγό ο οποίος μεταφέρει νερό από την Τούμπα στην Καλαμαριά. Συνεργεία της ΕΥΑΘ πραγματοποιούν εργασίες αποκατάστασης για τη θραύση του αγωγού. Λόγω των εργασιών θα υπάρξει πτώση της πίεσης του νερού στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη του δήμου Καλαμαριάς.

«Οι εργασίες που θα εκτελεστούν κρίνονται απαραίτητες για την αποκατάσταση της καλής λειτουργίας του δικτύου στην περιοχή και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατό ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της ΕΥΑΘ.

 

 

 

Έκτακτες διακοπές νερού σε περιοχές της Θεσσαλονίκης

 

Σε εξέλιξη βρίσκονται αυτή την ώρα έκτακτες διακοπές νερού στο Ελευθέριο Κορδελιό, στην Ευκαρπία και το Ωραιόκαστρο.

Συγκεκριμένα χωρίς νερό έχουν μείνει καταναλωτές στην οδό Ξενόπουλου Γρηγορίου / 24 και σε όλες τις παρακείμενες οδούς  στο Ελευθέριο Κορδελιό

Η υδροδότηση θα αποκατασταθεί στις 20:00.

Διακοπή νερού βρίσκεται σε εξέλιξη και στην Ευκαρπία στο 4οχλμ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ-ΛΑΓΚΑΔΑ / και σε όλες τις παρακείμενες οδούς.

Σύμφωνα με ενημέρωση της ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να αποκατασταθεί στις 20:00.

Χωρίς νερό βρίσκεται και το Ωραιόκαστρο στην οδό Θεσσαλονίκης / 86 και σε όλες τις παρακείμενες οδούς.

Η υδροδότηση θα έχει αποκατασταθεί στις 20:00.

 

 

 

 

 

Πηγές: http://www.voria.gr/article/espase-agogos-tis-evath-exetias-ergasion-tou-metro-video και http://www.thessnews.gr/article/90171/ektaktes-diakopes-nerou-se-perioches-tis-thessalonikis