Με τη θεατρική παράσταση «Τρις Εξαμαρτείν» στο ανοικτό θέατρο Τσούκες, στην περιοχή του Δρυμού, ξεκινά το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου ο «Πολιτιστικός Σεπτέμβρης 2017», που διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά ο δήμος Ωραιοκάστρου και η αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Πολιτισμού και Νέας Γενιάς.

 

Στο πλαίσιο του νέου θεσμού θα πραγματοποιηθούν θεατρικές παραστάσεις, μουσικές βραδιές, αφιερώματα στην παράδοση με τη συμμετοχή των πολιτιστικών συλλόγων του δήμου και μια μεγάλη συναυλία με τον Μάνο Πυροβολάκη, με δωρεάν είσοδο για το κοινό. Εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν και στις τρεις δημοτικές ενότητες του δήμου, προβάλλοντας τες εξίσου σε όλους τους επισκέπτες.

 

Στο σχετικό μήνυμα του ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Αστέριος Γαβότσης αναφέρει χαρακτηριστικά: «Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους συμπολίτες μας όσο το δυνατόν περισσότερες και ποιοτικότερες πολιτιστικές εκδηλώσεις σε μια προσπάθεια καταπολέμησης της δύσκολης καθημερινής πραγματικότητας, που βιώνουμε όλοι. Ανοίγουμε την αυλαία για τον Πολιτιστικό Σεπτέμβρη 2017 και σας προσκαλούμε όλους σε αυτό το πολιτιστικό ραντεβού για όμορφες βραδιές γεμάτες θέατρο, μουσική και χορό».