Περίπατο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης έκανε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος βρίσκεται στην πόλη για την 83η ΔΕΘ.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης περπάτησε στη οδό Καρόλου Ντηλ όπου βρίσκονται στέκια νεολαίας και χαιρέτισε νέες και νέους.

Μετά, περπάτησε στην οδό Τσιμισκή και στη συνέχεια πήγε σε καφέ της πλατείας Αριστοτέλους, όπου τον περίμεναν στελέχη και βουλευτές του κόμματος, τους οποίους χαιρέτισε και είχε σύντομους διαλόγους μαζί τους.

Αποχωρώντας από το καφέ, περπάτησε στην πλατεία Αριστοτέλους, όπου αντάλλαξε χειραψίες με πολίτες που εκείνη την ώρα έκαναν βόλτα και φωτογραφήθηκε μαζί τους.

 

 

 

Αύριο το πρωί ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα επισκεφθεί τη Δ.Ε.Θ. και το βράδυ θα μιλήσει στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης».

 

 

 

 

 

Το πρόγραμμα Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που δόθηκε στη δημοσιότητα από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στις 19.30 θα βρεθεί στο κέντρο της πόλης, όπου θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες.

Αύριο, Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου, στις 10.30, ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί τον εκθεσιακό χώρο της Δ.Ε.Θ και θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση και τους εργαζομένους της ΔΕΘ- HELEXPO. Στη συνέχεια θα επισκεφθεί περίπτερα της 83ης ΔΕΘ.

Στις 20.00 θα πραγματοποιήσει την καθιερωμένη ομιλία του στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης».

Την Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου στις 13:00, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης».

 

 

 

 

 

Φωτογραφίες: INTIME NEWS / Βίντεο: Voria.gr

Πηγή: http://www.thessnews.gr/ (1, 2)