Εφιάλτης έγινε για έναν 71χρονο άνδρα στη Θεσσαλονίκη η εξωσυζυγική σχέση που είχε συνάψει με μια αλλοδαπή γυναίκα αφού ο… έρωτας μετατράπηκε σε ωμό εκβιασμό.

Η υπόθεση ξεκίνησε προ επταμήνου, όταν η γυναίκα που αναζητείται σε συνεργασία με έναν 38χρονο άνδρα που συνελήφθη ζητούσε χρήματα από τον 71χρονο προκειμένου να μην αποκαλύψει τη σχέση τους στη σύζυγο του.

Η αλλοδαπή κατάφερε με αυτόν τον τρόπο και λαμβάνοντας ανά τακτά χρονικά διαστήματα χρηματικά ποσά, να αποσπάσει το ποσό των 45.863,75 ευρώ από τον 71χρονο.

Μάλιστα, σε συνάντηση που είχε μαζί του σε διαμέρισμα του κέντρου πόλης, του αφαίρεσε πιστωτική κάρτα με χρήση σωματικής βίας.

Ο παθών εκμυστηρεύτηκε στη σύζυγο αυτά που προηγήθηκαν και η δράστιδα επιχείρησε με απειλές να τους εξαναγκάσει να της δώσουν επιπλέον χρηματικό ποσό σε προκαθορισμένη συνάντηση, όπου και συνελήφθη ο 38χρονος συνεργός της.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη της δράστιδος.

 

 

 

 

 

Πηγή: http://www.thessnews.gr/article/84544/roz-ekbiasmos-ilikiomenou-sti-thessaloniki-tou-zitouse-chrimata-gia-na-min-mathei-exosyzygiki-schesi-i-gynaika-tou