Ο καιρός πλησιάζει και οι ανακοινώσεις από το TEDxThessaloniki συνεχίζονται.
Εκτός από τους ομιλητές, ιδιαίτερη θέση στο line up σε κάθε TEDxThessaloniki έχουν και οι performer, που μας δίνουν την απαραίτητη ανάσα, μεταφέροντας το κοινό σε έναν μαγικό κόσμο μέσω της τέχνης.
posts_itrust_03
O Κωνσταντίνος Ρήγος, καταξιωμένος χορογράφος, σκηνοθέτης και εικαστικός καλλιτέχνης θα δείξει πώς το πάθος για δημιουργικότητα και η αγάπη για τον χορό οδηγούν σε ένα εξαιρετικό θέαμα.
%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%ae%cf%84%cf%81%ce%b7%cf%82-%ce%b4%ce%bf%cf%8d%ce%ba%ce%bf%ce%b3%ce%bb%ce%bf%cf%85
Το γέλιο είναι το καλύτερο φάρμακο και ο Δημήτρης Δούκογλου, stand up comedian και σκιτσογράφος θα φροντίσει να το χαρίσει απλόχερα.
konstantinos konstantinou
Γνωστός για τις παραστάσεις του με τον ακροβατικό τροχό (Cyr wheel), ο επαγγελματίας χορευτής, ζογκλέρ και ακροβάτης Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης θα βρεθεί στη σκηνή του κτιρίου Μ2 του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης στις 21 Απριλίου, έτοιμος για να δώσει μια συναρπαστική παράσταση.
souli
Τέλος, η Ρένα Μόρφη ή, όπως τη γνωρίζουμε όταν δεν χαρίζει τη φωνή της στους Imam Baildi, Σούλη Ανατολή, θα βρίσκεται εκεί για μια μοναδική μουσική γιορτή γεμάτη διασκευές τραγουδιών με παραδοσιακούς και latin ρυθμούς και όπως πάντα με κέφι και ζεστό χαμόγελο.
posts_itrust_bousdoukou-1
Η Άννα Μπουσδούκου, η καταξιωμένη δημοσιογράφος, επιστρέφει και φέτος στη σκηνή στο ρόλο της παρουσιάστριας, για να οδηγήσει το κοινό στις Λεωφόρους του TEDxThessaloniki.
21 Απριλίου, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης,  Κτίριο Μ2, Αίθουσα Αιμίλιος Ριάδης

Μέχρι τότε, ενημερωθείτε για τους ομιλητές εδώ και προμηθευτείτε τα εισιτήρια σας εδώ