Τα γιορτινά του θα φορέσει το λιμάνι Θεσσαλονίκης για να υποδεχθεί το Christmas Flea Market για 3 μέρες γεμάτες με δράσεις για παιδιά, street food και αγορά προϊόντων! Το Χριστουγεννιάτικο Flea Market θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 21-23 Δεκεμβρίου στην Αποθήκη Γ’ του λιμανιού ενώ θα φιλοξενήσει και το μεγαλύτερο φεστιβάλ για το παιδί με διάθεση άκρως γιορτινή και εκδηλώσεις για τα παιδιά!

 

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

 

Όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές του Thessaloniki Christmas Flea Market:

Η ομάδα του Flea Market Thessaloniki επιστρέφει με την πιο γιορτινή έκδοση του Flea Market & Street Food!

Το Thessaloniki Christmas Flea Market έρχεται για 3 ημέρες στην εμβληματική Αποθήκη Γ’, εντός του Λιμανιού! Από την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου μέχρι και την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου σας υποδεχόμαστε στη Χριστουγεννιάτικη έκδοση των Flea Markets!

Υποδεχόμαστε παράλληλα στη μεγαλύτερη Χριστουγεννιάτικη γιορτή, το μεγαλύτερο φεστιβάλ για το παιδί, και μαζί μεταμορφώνουμε για ένα τριήμερο (21-23 Δεκεμβρίου) την Αποθήκη Γ’ στο Λιμάνι Θεσσαλονίκη – Port of Thessaloniki!

 

Δεν διατίθεται αυτόματο εναλλακτικό κείμενο.

 

 

Η ομάδα του KIDOT Festival, με εφόδια τη φαντασία, την δημιουργικότητα και το εορταστικό πνεύμα, έρχεται και στήνει την δικιά της Χριστουγεννιάτικη pop-up εκδοχή στο χώρο, μέσα από εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δράσεις για όλη την οικογένεια που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 22 και την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου!

 

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

 

Έχοντας ξεκινήσει τα Flea Markets από τον Σεπτέμβριο του 2016 στον πολυχώρο του Μύλου, είχαμε την ευκαιρία να βρεθούμε και σε άλλους εμβληματικούς χώρους όπως το νέο Δημαρχειακό Μέγαρο, το Lab’ Attoir και το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης. Ένας από τους πρωταρχικούς μας στόχους μας είναι κάθε φορά να συστήνουμε έναν εναλλακτικό χώρο της πόλης για τη μεγάλη μας γιορτή!

Έχουμε όρεξη να δείξουμε στον κόσμο την ευκαιρία να ανταλλάξει πράγματα, να μάθει την εναλλακτική χρήση παλιών αντικειμένων, να μάθει την αξία του παλιού και τη χαρά να το μεταποιείς σε κάτι νέο.

Να διασκεδάζουν όλοι μαζί, γνωρίζοντας νέες κουλτούρες μέσω της γεύσης (street food), τα παιδιά να γίνονται ενεργά ερχόμενα σ’ επαφή με την κουλτούρα των Flea Markets, να ανακαλύψουμε νέους θησαυρούς φτιαγμένους με αγάπη ή παλιούς θησαυρούς που υπάρχουν σκονισμένοι σε κάποιο ράφι για χρόνια!

Τι θα περιλαμβάνει το Flea Market Thessaloniki:

  • Αγορά με δίσκους, ρούχα, υποδήματα, κατασκευές, ηλεκτρικές συσκευές, έργα τέχνης, παιχνίδια,κοσμήματα,δημιουργίες,βιολογικά προϊόντα
  • Street food
  • KIDOT Christmas Planet (δράσεις – εκπαιδευτικά εργαστήρια – market υπηρεσιών αποκλειστικά για το παιδί)
  • Μπαρ

*Τα workshops και τα side events για τα παιδιά θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 22 & την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου
**Σύντομα θα ανοίξουν οι φόρμες συμμετοχής για τα εκπαιδευτικά εργαστήρια…Μείνετε συντονισμένοι!

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ – FREE ENTRANCE
Ωράριο Λειτουργίας / Working Hours: 11:00 – 21:00

Facebook event

 

 

 

Πηγή: https://www.typosthes.gr/thessaloniki/172151_thessaloniki-street-food-kai-flea-market-me-eleytheri-eisodo-sto-limani