Μια έξυπνη κίνηση για την προώθηση του Δήμου Θερμαϊκού μας δίνει μια γευστική αφορμή να επισκεφτούμε μια αγαπημένη περιοχή της πόλης για υπέροχο φαγητό με θέα τη θάλασσα!

Tον Ιούλιο του 2016, η Τουριστική Επιχείρηση Θερμαϊκού διοργάνωσε με επιτυχία το 1ο “Thermaikos Wine & Food Festival”, στην Περαία. Φέτος, σε συνέχεια του πρώτου επιτυχημένου event, η ωραία πρωτοβουλία επαναλαμβάνεται με την δεύτερη διοργάνωση του γευστικού φεστιβάλ.

Η ΤΕΘ και οι Σύλλογοι επισιτιστών και επαγγελματιών του Δήμου, διοργανώνουν για δεύτερη συνεχή χρονιά το “Thermaikos Wine & Food Festival” από τις 18 Μαΐου έως και τις 11 Ιουνίου 2017 στοχεύοντας στην περαιτέρω εξέλιξη του, μέσω της επέκτασης της διάρκειας της διοργάνωσης, την αύξηση των events & happenings και την παροχή ακόμα περισσότερων εκπτώσεων και προσφορών για το κοινό του Δήμου Θερμαϊκού, της Θεσσαλονίκης και όλων των όμορων Δήμων.

 

 

 

Το 2ο «Thermaikos Wine & Food Festival» περιμένει να ανταποκριθούν στο κάλεσμα περισσότεροι Δημότες και όχι μόνο, και να απολαύσουν εδέσματα και κρασί σε επιλεγμένα εστιατόρια σε ειδικές τιμές.

Η ενέργεια, λόγω του εκτεταμένου πλάνου δημοσιότητας, ευελπιστούν οι διοργανωτές να έχει πολλαπλά οφέλη για τους συμμετέχοντες φορείς και εστιατόρια, καθώς στο πλαίσιο του φεστιβάλ στόχος είναι να τονωθεί η κίνηση στο Δήμο σε μια δύσκολη περίοδο.

Όλα τα συμμετέχοντα εστιατόρια θα προσφέρουν ειδικά διαμορφωμένα μενού, στις προκαθορισμένες τιμές των 10€, 15€ & 20€ για όλους.

Δες εδώ όλα τα εστιατόρια του Δήμου Θερμαϊκού που συμμετέχουν στο φεστιβάλ και στα λόγια του φεστιβάλ… Κλείσε τραπέζι κι έλα!

 

 

 

 

 

Πηγή: parallaximag.gr/agenda/events/thermaikos-wine-food-festival-kleise-trapezi-sea-ki-ela