Την Παρασκευή 25 του μηνός και όχι Πέμπτη θα τελεστεί τελικά η κηδεία του αγαπημένου Βασίλη Τριανταφυλλίδη -ή αλλιώς Χάρρυ Κλυνν-, που έφυγε από τη ζωή την περασμένη Κυριακή.

Η σωρός του εκλιπόντος για τον τελευταίο αποχαιρετισμό θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στον κόσμο από νωρίς, καθώς θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως στην Καλαμαριά από τις 10:30, προκειμένου συγγενείς, φίλοι και εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού κόσμου να πουν το τελευταίο αντίο στον Χάρρυ Κλυνν.

Στις 12:00 το μεσημέρι θα ψαλεί η εξόδιος ακολουθία στον Ναό και ο ενταφιασμός στα γίνει στο Δημοτικό Κοιμητήριο Καλαμαριάς.

Την ίδια ώρα, η σκηνοθέτης Μαρίνα Δανέζη, νύφη του Χάρρυ Κλυνν, με μια ανάρτηση της στο Facebook εκφράζει την επιθυμία της οικογένειας για την κηδεία του αγαπημένου καλλιτέχνη που θα γίνει την Πέμπτη στην Καλαμαριά.

Δείτε την ανάρτηση της κυρίας Δανέζη:

Η εξόδιος ακολουθία του πολυαγαπημένου μας Βασίλη Τριανταφυλλίδη (Χάρρυ Κλυνν) θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 25 Μαΐου στις 12.00 στον Ιερο Ναό Μεταμορφωσεως του Σωτήρος (μητρόπολη Καλαμαριας). Ο ενταφιασμός θα γίνει στο κοιμητήριο Καλαμαριας.

Αντί στεφάνων , η οικογένεια επιθυμεί δωρεές στα «παιδικά χωριά sos Ελλαδος» Alpha Bank Iban: GR 6501 4084 608460 0200 2000170 Πληροφορίες για τα παιδικά χωριά : κ. Νικολέττα Μπερμπερογλου 2310226644.

Ο θάνατος του Χάρρυ Κλυνν σκόρπισε θλίψη σε όλη την Ελλάδα, καθώς ήταν ένας ιδιαίτερα αγαπητός άνθρωπος, ο οποίος άφησε για τα καλά το στίγμα του με την καλλιτεχνική του πορεία.

Οι Ράδιο Αρβύλα αφιέρωσαν πάρα πολύ χρόνο στην απώλεια του Χάρρυ Κλυνν. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης είχε βρεθεί ως καλεσμένος το 2011 στο Ράδιο Αρβύλα και μάλιστα η χθεσινή εκπομπή έκλεισε όπως τότε! Δείτε και θα καταλάβετε!

«Σκεφτόμουν και συζητούσαμε με τα παιδιά πώς να ξεκινήσουμε και πώς να μοντάρουμε το Ράδιο Αρβύλα… Είναι μια παράξενη εκπομπή! Σήμερα κυκλοφόρησε η είδηση ότι έφυγε από τη ζωή ο Χάρρυ Κλυνν. Αλλά εδώ που τα λέμε ο Χάρρυ Κλυνν μάλλον έφυγε από τη ζωή δύο χρόνια πριν! Σήμερα είχε την τυπική αναχώρηση. Σήμερα χάσαμε την Ποντιάρα μας, χάσαμε τον Χάρρυ Κλυνν, έχει μεγάλη σημασία αυτό για εμάς και σε προσωπικό επίπεδο», είπε μεταξύ άλλων στην έναρξη ο Αντώνης Κανάκης.

Δείτε όσα έγιναν στον αέρα του Ράδιο Αρβύλα…

 

 

 

 

Πηγή: http://www.thessnews.gr/ (1, 2)