Του Νάσου Γουμενίδη

 

 

Σε αυτή την χώρα ζούμε. Στη χώρα του «ότι δηλώσεις είσαι». Στη χώρα των αρπαχτών των παπατζήδων και των αεριτζήδων. Καθημερινά μαθαίνω πολλά. Λαμογιές, «ριξιές» «πιστόλια» και απάτες. Αποφάσισα να ασχοληθώ με το συγκεκριμένο φεστιβάλ για έναν και μόνο λόγο. Γιατί μεγάλο μέρος των χρημάτων θα πήγαιναν στον μη κυβερνητικό οργανισμό «Δώσε ζωή» που κουράρει παιδιά με ειδικές ανάγκες. Χρήματα που δεν θα φτάσουν ποτέ στα παιδιά. Γιατί; Διότι μπήκαν στο κόλπο… παπατζήδες και μπερδεύτηκαν τα χλωρά με τα ξερά.

Ένας από αυτούς και ο βασικός υπαίτιος του μπερδέματος; Γνωστός ψευτο-μάνατζερ με το ίδιο άπλυτο σακάκι χειμώνα καλοκαίρι και σκαρπίνι του συγχωρεμένου Παππού του μπήκε μπροστά, μίλησε με στελέχη του Οργανισμού και υποσχέθηκε να κλείσει το Λιμάνι της πόλης για να γίνει το φεστιβάλ «Fast and Furious».

Πρόκειται για τον γνωστό «μην αγχώνεσαι αρχηγέ μου» ο οποίος δεν έκανε τίποτε με αποτέλεσμα να μην παρθεί η άδεια σε εύλογο χρόνο και να ακυρωθεί το event.

Πρόκειται για τύπο που κυκλοφορεί στην Θεσσαλονίκη, έχει δαγκώσει τη μισή αγορά και έφτασε σε σημείο να υπόσχεται να φέρει ηθοποιούς από το Χόλιγουντ μέχρι και στελέχη των βραβείων Γκίνες, οι οποίοι βεβαίως δεν ήρθαν στην πόλη ΠΟΤΕ!

 

 

 

 

 

 

 

 

Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που θα εμφανιζόταν; Ο Bo, οι Vegas, ο Μηδενιστής, οι Rec, ο Ταραξίας και πολλοί ακόμη. Η ακύρωση δεν επηρέασε τους «καθαρούς» διοργανωτές οι οποίοι αφού πλήρωσαν όλες τις υποχρεώσεις τους, αποφάσισαν να κατεβάσουν το φεστιβάλ στην Αθήνα τον ερχόμενο Οκτώβριο.

 

Μέχρι τότε; Θα είμαστε σε αναμονή μιας που ο «τακουνάκιας με το άπλυτο κοστούμι αναμένεται να χτυπήσει και πάλι». Μόνο που αυτή τη φορά δεν θα τον ακούσει κανείς…

 

 

 

 

 

 

Πηγή: blogs.gossip-tv.gr/nassos/apopsi/σάλος-στη-θεσσαλονίκη-το-φεστιβάλ-που/