Σκηνοθετικό σημείωμα:
Μπορεί η ζωή μας να είναι ένα τάνγκο; Ένας χορός με παρτενέρ τα όνειρα μας; Μια μάχη να τα κρατήσουμε ζωντανά; Κι αν όχι, αν όλα όσα ονειρευτήκαμε θαμπώσουν κι απομακρυνθούν από εμάς, μπορούμε να τα αποχαιρετήσουμε; Ή θα συνεχίσουμε σαν το Φώντα και το Λάκη, τους ήρωες του «Tango Bar», επαναλαμβάνοντας την ίδια μέρα, κάθε μέρα, ψελλίζοντας τις ίδιες λέξεις, τις ίδιες σκέψεις, με τα όνειρα τους στην εντατική;

Κι αυτοί γαντζωμένοι ακόμα πάνω τους, τραυματισμένοι και οι ίδιοι, να μη μπορούν πια να χορέψουν μαζί τους το τάνγκο, παρά μονάχα να το ακούν να σβήνει μέχρι η γραμμή να γίνει ευθεία στο καρδιογράφημα των ονείρων τους. 

 

Φωτογραφία του χρήστη Καλλιτεχνικό καφενείο ΝΕΟΝ.

 

Στο έργο παρακολουθούμε δύο άντρες για χρόνια φίλους να ξετυλίγουν τις σκέψεις τους, τους προβληματισμούς τους, τις διαφωνίες τους, τις αδυναμίες τους, τη… ζωή τους που τελικά δεν είναι αυτή που θα ήθελαν να ζήσουν.

 

Φωτογραφία του χρήστη Entexnos.

 

 

Ο ένας αποτυχημένος συγγραφέας, ο άλλος αποτυχημένος ηθοποιός προσπαθούν να καταλάβουν που είναι η ευτυχία που περίμεναν και γιατί δεν μπόρεσαν να την ακουμπήσουν. Το έργο είναι εξαιρετικά επίκαιρο, πολιτικο – κοινωνικό, με πολλούς προβληματισμούς, με θέματα που μας αφορούν άμεσα και τα ζούμε όλοι καθημερινά.

 

Σκηνοθεσία: Θεόφιλος Λάλος
Διανομή: Θεόφιλος Λάλος (Λάκης), Στέργιος Κωνσταντζίκης (Φώντας)

 

 

 

 

 

Καλλιτεχνικό Καφενείο ΝΕΟΝ

Ίωνος Δραγούμη 34, Κέντρο Θεσσαλονίκης

Τηλέφωνο: 2310 229767

 

 

Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018 στις 21.00

Facebook event

Εισιτήριο 3 ευρώ