Υπερψηφίστηκε η σύμβαση παραχώρησης του πρώην στρατοπέδου Παύλου Μελά στον ομώνυμο Δήμο, για 99 χρόνια, την περασμένη Τετάρτη κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου. Η σύμβαση παραχώρησης του πρώην στρατοπέδου Παύλου Μελά στον Δήμο Παύλου Μελά, υπερψηφίστηκε με 31 «ΝΑΙ» ενώ σημειώθηκαν 2 «ΠΑΡΩΝ» και 6 «ΟΧΙ».

Ο δήμαρχος, Δημήτρης Δεμουρτζίδης, ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν ώστε να αποδοθεί η συνολική έκταση των 332.103,98 στρεμμάτων στον Δήμο Παύλου Μελά, να αποφευχθεί η τσιμεντοποίηση και να ξεκινήσει στο πρώην στρατόπεδο η δημιουργία ενός πνεύμονα αναψυχής, πρασίνου και ψυχαγωγίας για τους πολίτες.

«Μετά από προσπάθειες πολλών ετών, ξεκινάει μια νέα εποχή για τον Δήμο. Η δουλειά είναι μπροστά μας και το στοίχημα για όλους μεγάλο. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να αποδοθεί το συντομότερο δυνατό το μητροπολιτικό πάρκο στον λαό της πόλης» υποστήριξε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Δεμουρτζίδης.

 

Δήμος Παύλου Μελά – Ιούνιος 2017 – Πρώην Στρατόπεδο Παύλου Μελά πριν την ανάπλαση from Municipality of Pavlos Melas on Vimeo.

 

Δείτε σε φωτογραφίες πώς είναι σήμερα το πρώην Στρατόπεδο Παύλου Μελά:

 

Πηγή: http://www.typosthes.gr/gr/topika/article/134388/thessaloniki-pos-einai-simera-to-proin-stratopedo-paulou-mela-foto–video-/