Στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο του φετινού Φεστιβάλ της Μονής Λαζαριστών θα βρεθούν οι Ελευθερία Αρβανιτάκη και Μπάμπης Στόκας την Τρίτη 3 Ιουλίου 2012.
 
Μια ενδιαφέρουσα συνάντηση της σπουδαίας  Ελληνίδας ερμηνεύτριας με τον αξιόλογο και ιδιαίτερα δημοφιλή Μπάμπη Στόκα. Μία κοινή περιοδεία, μία συνάντηση επί σκηνής των δυο τους για αυτό το καλοκαίρι, με «χίλιες δυο εικόνες στο μυαλό».
 
Οι δύο καλλιτέχνες δεν έχουν συνεργαστεί άλλη φορά  και αυτό από μόνο του αποτελεί μία ευχάριστη είδηση για το κοινό που αγαπάει το ελληνικό τραγούδι. Και οι δύο εξακολουθούν να είναι ανήσυχοι, δεν εφησυχάζουν και αναζητούν τις κρυφές συγκινήσεις που μπορεί να προσφέρει μια απρόβλεπτη συνεργασία. Η Ελευθερία Αρβανιτάκη ανοιχτή σε νέες καλλιτεχνικές προκλήσεις, προσφέρει χρόνια τώρα στο κοινό γενναιόδωρα με ξεχωριστή αίσθηση μοναδικές παραστάσεις. Ο Μπάμπης Στόκας, ένας σπουδαίος τραγουδοποιός και ερμηνευτής, με έντονο βιωματικό χαρακτήρα στα τραγούδια του, μοιάζει να βρίσκεται στην ωριμότερη στιγμή της προσωπικής του πορείας στη μετά Πυξ Λαξ εποχή.
 
Αυτό το καλοκαίρι η Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο Μπάμπης Στόκας θα έρθουν κοντά μας να μας τραγουδήσουν όσα μας έκαναν να αγαπήσουμε, όσα συνοδεύουν το ταξίδι μας στο χθες και στο σήμερα, όσα μας συγκινούν. Τραγούδια που έρχονται από κάθε εποχή, χώρο και χώρα και ενώνονται σε μια μοναδική πρόταση που θέλει να μας μεταδώσει το πάθος για τραγούδι. Οι δυο τους υπόσχονται ένα πρόγραμμα γεμάτο και μεστό, με περιεχόμενο και ουσία, με συγκίνηση και με όνειρο, με αληθινά αισθήματα.
 
Τι θα περιλαμβάνει; Παλιά και νεότερα, τραγούδια δικά τους, ή απλά, αγαπημένα τους που δεν μπορεί να λείπουν από την γιορτή που ετοιμάζονται να στήσουν αυτό το δύσκολο καλοκαίρι.
 
Info:
 
ΤΡΙΤΗ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012 ΣΤΗ ΜΟΝΗ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ
(Κολοκοτρώνη 21, Θεσσαλονίκη 56430 Σταυρούπολη) Τηλέφωνο: 2310-589.200 & 589.237
Ώρα έναρξης: 21:30 μ.μ.
ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ
Προπώληση: 12 ευρώ
Πόρτα: 15 ευρώ 
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
ΜΟΝΗ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ, PUBLIC, ΙΑΝΟΣ,TICKETHOUSE