Οι παραστάσεις της ‘’Λωξάντρας’’ από το Κ.Θ.Β.Ε συνεχίζονται  και φέτος με μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό αλλά και δυνατότητα δωρεάν εισόδου για συγκεκριμένες ομάδες πολιτών.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
Φέτος, η επιτυχημένη παράσταση μεταφέρθηκε από το Βασιλικό Θέατρο στη Μονή Λαζαριστών (Λαϊκή Σκηνή –«Σωκράτης Καραντινός»). Η επιλογή της μεταφοράς εντάσσεται στο πλαίσιο συνεργασίας του Κ.Θ.Β.Ε με το δήμο Παύλου Μελά στοχεύοντας στην ενίσχυση της πολιτιστικής φυσιογνωμίας της περιοχής  της δυτικής Θεσσαλονίκης.
 
 
Εκτός όμως από την αλλαγή θεατρικής στέγης, το Κ.Θ.Β.Ε αποφάσισε και την δυνατότητα δωρεάν εισόδου σε κοινωνικά ευπαθείς ομάδες πολιτών.
 
 
 Έτσι, άτομα με ειδικές ανάγκες, άνεργοι, Υπάλληλοι σε καθεστώς εφεδρείας (όταν εφαρμοστεί ο σχετικός νόμος), Πρόσφυγες & Μετανάστες, Παλιννοστούντες, Άτομα που βρίσκονται σε διαδικασία απεξάρτησης ουσιών, Άτομα με χρόνια προβλήματα υγείας, Αποφυλακισμένοι, Άτομα με γλωσσικές, πολιτισμικές ή άλλες ιδιαιτερότητες, Πολύτεκνοι, Ηλικιωμένοι άποροι που φιλοξενούνται σε σχετικά ιδρύματα, Ευπαθείς κοινωνικές ομάδες που φιλοξενούνται σε ιδρύματα και ειδικά κέντρα φιλοξενίας και περίθαλψης, μπορούν να παρακολουθήσουν τις παραστάσεις δωρεάν.
 
 
 
Πληροφορίες παράστασης:
 
 
ΗΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ:
 
Τετάρτη & Κυριακή: 19:00
 
Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο: 21:00.
 
 
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
 
Κανονικό (Πλατεία- Εξώστης ): 10 ευρώ, Εκπτωτικό: 8 ευρώ
 
Πληροφορίες-Κρατήσεις: Βασιλικό Θέατρο , Θέατρο Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών, Μονή Λαζαριστών
 
Τηλ. κρατήσεων: 2315 200200 & 2310 223785
 

NO COMMENTS

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.