Μια κωμωδία με γέλια αλλά και δάκρυα, μέσα από κωμικές συγκρούσεις όπως και στιγμές ιδιαίτερης συγκινησιακής φόρτισης, αναμένεται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κοινού όλης της Ελλάδας, της Κύπρου αλλά και των συμπατριωτών μας στην Αμερική όπου θα παρουσιαστεί.

 

«Είδα τον Χάρη με τα μάτια μου», τιτλοφορείται ο τίτλος της παράστασης που γράφει και σκηνοθετεί ο δημοφιλής και πολυτάλαντος Χάρης Ρώμας έχοντας στο πλευρό του την τηλεοπτική σύζυγο «Βάνα Δάγκα» που άφησαν εποχή ως δίδυμο στους «Μεν και δεν» του ΑΝΤ1,  Άννα Κουρή αλλά και ηθοποιούς νεότερης γενιάς, όπως την Αγγελική Λάμπρη και τον Λεωνίδα Καλφαγιάννη. Τα σκηνικά και τα κοστούμια υπογράφει η Έβελυν Σιούπη. Τις χορογραφίες έκανε ο Παντελής Καναράκης.  Η παράσταση θα ανέβει στο Θέατρο ΑΘΗΝΑΙΟΝ της Θεσσαλονίκης, από τις 25 Δεκεμβρίου 2011.
 
 Λίγα λόγια για το έργο: Ένας πασίγνωστος ηθοποιός που τον αποκαλούν «ιερό τέρας», γιατί μάλλον φέρνει σαν τέρας ως προς τον χαρακτήρα, βρίσκεται σε μια καμπή τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά του. Στην ζωή του εισβάλλει μια νεαρή και πληθωρική πεντικιουρίστα που του ζητάει να της διδάξει υποκριτικά. Αλλά θα μάθει συχγρόνως ότι η σύζυγός του, με την οποία βρίσκονται σε διάσταση, ότι διατηρεί δεσμό με έναν αριβίστα δικηγόρο, κατά πολλά χρόνια νεότερό της. 
 
 
Θέατρο ΑΘΗΝΑΙΟΝ
(Βασ.Όλγας 35, τηλ. 2310 83 20 60)
 

NO COMMENTS

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.