Το θέατρο «AΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΝ» θα παρουσιάσει το βραβευμένο έργο του Καναδού Μόρις Πάνιτς, «Η θεία κι εγώ», από την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012 και για λίγες παραστάσεις.

 
 Το έργο που σημείωσε μεγάλη επιτυχία στο Λονδίνο, ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σε σκηνοθεσία του Πέτρου Ζούλια, με τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη και τη Μπέτυ Βαλάση, η οποία επιστρέφει στο σανίδι του θεάτρου μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα αποχής, σε έναν ρόλο έκπληξη!
 
 Πρόκειται για μια σύγχρονη μαύρη κωμωδία, που διαπραγματεύεται τις ανθρώπινες σχέσεις, την μοναξιά και την ανάγκη που αυτή γεννά για επικοινωνία και συντροφικότητα. Όλα αυτά δοσμένα με χιούμορ, σασπένς και ευαισθησία μέσα από συνεχείς ανατροπές και απρόσμενες καταστάσεις.
 
Λίγα λόγια το έργο:
 
 Ένας ιδιόρρυθμος ανιψιός (Χρήστος Χατζηπαναγιώτης) αναγκάζεται να επισκεφθεί και να συμβιώσει με την από χρόνια χαμένη υπερήλικη θεία του (Μπέτυ Βαλάση). Το αταίριαστο αυτό ντουέτο, ένα δυναμικό δίδυμο, περνά όλη τη γκάμα των αισθημάτων και των καταστάσεων. Οι κωμικές στιγμές διαδέχονται τις δραματικές, σ’ ένα σκηνικό παιχνίδι συνεχών εκπλήξεων, που κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον του θεατή. Είναι σαn να παρακολουθεί κανείς μια ανελέητη πάλη μεταξύ δύο κολοσσιαίων μονομάχων, ένα απολαυστικό ρινγκ, πάνω σε όλα τα μεγάλα θέματα της ζωής.  
Στο τέλος ποιος θα κερδίσει? Η ελπίδα και η αγάπη οδηγεί και τους δύο στην κάθαρση και στην ευτυχία!
 
 
ΠΑΙΖΟΥΝ :
 
Μπέτυ Βαλάση, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης
 
 
 
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ :
 
Μετάφραση : Γιώργος Βάλαρης
 
Απόδοση : Αντώνης Γαλαίος
 
Σκηνοθεσία : Πέτρος Ζούλιας
 
Σκηνικά – κοστούμια : Αναστασία Αρσένη
 
Φωτισμοί : Ανδρέας Μπέλης
 
Μουσική επιμέλεια : Παναγιώτης Αυγερινός
 
Βοηθός Σκηνοθέτη : Μαρίνος Δεσύλλας
 
 
Προπώληση:
 
Στο ταμείο του θεάτρου Αριστοτέλειον.
Εθνικής Αμύνης 2
 
Τηλ. 2310-262 051
 
aristoteleion.gr
 

NO COMMENTS

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.