Μόνιμα* αποτελέσματα αποτρίχωσης με ιατρικά Laser τελευταίας γενιάς που παράγουν παλμούς υψηλής ενέργειας , διαπερνούν την επιδερμίδα και απορροφώνται επιλεκτικά από τη μελανίνη του τριχικού θύλακα αφήνοντας τη γύρω περιοχή της επιδερμίδας ανεπηρέαστη.

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας η επιδερμίδα προστατεύεται από ένα μηχανισμό δυναμικής ψύξης (dynamic cooling device-DCD) παρέχοντας τοπική αναισθησία και κάνοντας τη θεραπεία αποτελεσματική και ανώδυνη.
 
Εναλλακτικά και ιδίως για μεγάλες επιφάνειες, ένα νέου τύπου σύστημα είναι διαθέσιμο για ακόμα πιο ανώδυνη εφαρμογή το Pneumatic Skin Flattening – PSF, προσφέροντας το μέγιστο της ταχύτητας και άνεσης και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις.   
 
Συνιστάται να αποφεύγεται η έκθεση στον ήλιο πριν και μετά τη θεραπεία, το ξάνοιγμα χρώματος της τρίχας καθώς και η αποτρίχωση με κερί για 4 έως 6 εβδομάδες πριν τη θεραπεία.
 
Χρονική διάρκεια θεραπείας από 5 έως και 45 λεπτά ανάλογα με την έκταση της περιοχής θεραπείας.
Απαιτούνται από 3 έως και 8 συνεδρίες
 
*Το σύστημα GentleLASE της Candela έχει έγκριση για ΜΟΝΙΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ στην αποτρίχωση από τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA)

ΠΗΓΗ: FlorosMD.gr

 

NO COMMENTS

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.