Εσύ είσαι αυτή που πρέπει να τα προλάβει όλα κι εκείνος περιφέρεται άσκοπα, κάνοντας «κρύα» αστεία. Ένα κοινό λάθος των ζευγαριών..
Φέρεις την ευθύνη σχεδόν ολόκληρου του σπιτιού, όμως αυτό έχει και την αρνητική του πλευρά. Όταν έχεις την ευθύνη για κάθε κατάσταση, σίγουρα καταντάει κουραστικό. Θα πρέπει λοιπόν, να βρεις την ισορροπία ανάμεσα στα κομμάτια του εαυτού σου.
 
Οι περισσότερες γυναίκες είναι πειθαρχημένες στο θέμα των ευθυνών, που κρύβεται πίσω από κάθε νοικοκυριό. Μάλιστα, αναζητούν την τελειότητα, με αποτέλεσμα να εξαντλούνται, όσο προσφέρουν αδιάκοπα τη φροντίδα τους. Και τι κάνουν οι άντρες για αυτό; Εσύ μπορεί να περιμένεις ένα δώρο από τα χέρια τους, που θα σου αλλάξει τη διάθεση, αλλά πολλές φορές, καταλήγουν σε παιχνίδισμα χωρίς ουσία. Για να το πω πιο απλά, κοροϊδεύουν.
 
Οι άνδρες έχουν εκ φύσεως την τάση για πειράγματα και όχι γιατί δεν αντιλαμβάνονται το βάρος των υποχρεώσεων μιας γυναίκας. Ο τρόπος τους, για να χαλαρώσουν μια στρεσαρισμένη σύντροφο, είναι να σκαρφιστούν κάθε είδους πείραγμα ή παιχνίδι. Οι γυναίκες όμως, συχνά δε δέχονται αυτό το δώρο. Πολλές απογοητεύονται, ενοχλούνται και θυμώνουν. Θεωρούν το άλλο τους μισό «εκτός ελέγχου», όταν οι ίδιες αγωνίζονται, για να βάλουν μια τάξη γύρω τους.
 
Αν όλα αυτά σου φαίνονται οικεία, τότε αντιμετώπισε το. Πριν εκνευριστείς και τον κατηγορήσεις για αδιαφορία και αναισθησία, κλείσε τα μάτια και γύρισε το χρόνο πίσω. Εκεί που ζούσατε τον έρωτα σας, χωρίς τόσες πολλές ευθύνες, που η πλάκα και τα αστεία ήταν κάτι φυσικό μεταξύ σας και σας χάριζε ασταμάτητο γέλιο. Σκέψου, ότι τότε ήσουν δεκτική και συμμετείχες και εσύ στο παιχνίδι. Μόλις βρεις αυτόν το χαμένο σου εαυτό, χαμογέλα και δες τη θετική πλευρά των πραγμάτων.