Για να κατακτήσετε μια γυναίκα θέλει περισσότερα από  αυτοπεποίθηση και επιμονή. Με την παρακάτω όμως προσέγγιση μπορείτε να αποκτήσετε μεγαλύτερο προβάδισμα:

 
1.Πριν την πλησιάσετε κάντε επαφή μετά μάτια.
Καλό είναι όταν σταμπάρετε την κοπέλα που σας ενδιαφέρει να κάνετε πρώτα μια επαφή με τα μάτια. Η γλώσσα του σώματος είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να καταλάβετε αν ενδιαφέρεται. Έτσι θα γλιτώσετε από μια ντροπιαστική πρώτη γνωριμία αλλά και πιθανή χυλόπιτα που μπορεί να σας ταΐσει.
Αν το καταλάβει και συνεχίζει να σας κοιτάζει τότε είστε σε πολύ καλό δρόμο …συνεχίστε. Όταν σας χαμογελάσει τότε είναι ώρα να σηκωθείτε επιτέλους από την καρέκλα και να της μιλήσετε.
 
2.Μην δείξετε ενδιαφέρον για αυτήν κ την φίλη της .   
Αν θέλετε η κοπέλα αυτή  να σας εμπιστευτεί πρέπει να τη κάνετε να νιώσει μοναδική .Το να παίζετε με περισσότερες από μια στον ίδιο κοινωνικό περίγυρο όχι μόνο θα σας κάνει να φανείτε σας παιχνιδιάρης, αλλά σίγουρα σαν αναξιόπιστο και το μονό που θα καταφέρεται είναι να γυρίσετε στο σπίτι ένα ακόμα βραδύ μόνος.
 
3.Κάντε κομπλιμέντα.
Με λίγα λόγια, όταν επιτέλους αποφασίσεις να την πλησιάσεις καλό είναι να της κάνεις κομπλιμέντα. Μπορεί να πιστεύεις ότι δεν αξίζει και ότι τα έχει ακούσει από πολλούς άλλους , κάτι που μπορεί πράγματι να είναι αλήθεια. Μην σε πτοεί όμως κάτι τέτοιο αντίθετα αν την πλησιάσεις όμορφα και είσαι απλός ,θα έχετε μια όμορφη συζήτηση.
 
4.Όχι ατάκες.
Ποτέ μα ποτέ μην κάνετε κάτι τέτοιο. Θα δείχνετε ή ότι προσπαθείτε πάρα πού σκληρά για να την ρίξετε ή ότι είστε τελείως άσχετος με τις γυναίκες, κάτι που είναι ακόμα χειρότερο. Αντίθετα πρέπει να είστε αληθινός και απλός τέτοιες ατάκες κάνουν τις γυναίκες να θέλουν  να φύγουν με ελαφρά πηδηματάκια. Δυστυχώς για μας υπάρχουν ακόμα πολλοί άντρες που εξακολουθούν να χρησιμοποιούν τέτοιου είδους ατάκες.
 
5.Να ξέρεις πότε να αποχωρήσεις.
Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από τον προσκολλημένο άντρα. Η γλώσσα του σώματος δεν είναι μόνο ο πιο εύκολος τρόπος για να ξέρετε αν ενδιαφέρεται αλλά και για να ξέρετε  πότε δεν υπάρχει πλέον λόγος να συνεχίσετε και να σηκωθείτε να φύγετε. Για παράδειγμα αν κοιτάει και εξερευνεί το δωμάτιο ή την βλέπετε να βαριέται από την συζήτηση ενώ εσείς κάνετε ότι καλύτερο για να την ¨κατακτήσετε ‘ τότε ήρθε η ώρα να φύγετε.
 
Τέλος να θυμάστε ότι ακόμα και πιο επιτυχημένος ‘μπήχτης ‘ θα υπάρξουν στιγμές που θα τον απορρίψουν. Αλλά παρότι τον απέρριψαν θα συνεχίσει να προσεγγίζει γυναίκες. Για αυτό μην σας παίρνει από κάτω και μην αναγκάζετε τις γυναίκες να πάρουν αυτές το ρόλο του κυνηγού επειδή εσείς φοβάστε . Πολύ συχνά , η απόρριψη μιας γυναίκας δεν έχει να κάνει με εσάς (για παράδειγμα μπορεί να είναι σε κακή διάθεση ή να βλέπει ήδη κάποιον άλλον).Ωστόσο , αν παραμείνετε στις παραπάνω κανόνες  οι πιθανότητες να ανταλλάξετε τηλέφωνα είναι μεγάλη. 
 
                       Καλή επιτυχία και ευτυχισμένο κυνήγι