Υλικά (για 30-35 κομμάτια)
– 500 γρ. κουβερτούρα 55% κακάο
– 80 γρ. φουντούκια
– 80 γρ. αμύγδαλα
– 30 γρ. καρύδια
– 1/2 φλυτζάνι του καφέ κονιάκ
Προετοιμασία
Σπάμε την κουβερτούρα σε κομμάτια και την βάζουμε να λιώσει σε μπεν μαρί.Μόλις αρχίσει να λιώνει προσθέτουμε τα φουντούκια,τα αμύγδαλα και τα καρύδια και ανακατεύουμε καλά μέχρι να λιώσει η κουβερτούρα. Έπειτα ρίχνουμε το κονιάκ και αποσύρουμε το σκεύος από τη φωτιά.Με ένα κουτάλι της σούπας κάνοντας γρήγορες κινήσεις παίρνουμε και αδειάζουμε μικρές ποσότητες σοκολάτας πάνω σε ένα λαδόχαρτο.Αφήνουμε τα σοκολατάκια να κρυώσουν καλά και τα βάζουμε σε φοντανιέρα(μπωλ για σοκολατάκια). Διατηρούνται στο ψυγείο για αρκετό καιρό.