Οι νέες τάσεις για τη σεζόν φθινόπωρο/χειμώνα 2011/2012 δεν είναι κατώτερες όσον αφορά το στυλ και την κομψότητα σε σχέση με τις προηγούμενες εποχές. Μερικές από αυτές συνεχίσουν να κυριαρχούν και στη σεζόν φθινόπωρο/χειμώνα, ακόμα και στο στυλ του φθινοπώρου.

Ο κλασικός και παράλληλα μ’αυτό κομψό στυλ του μινιμαλισμού βρίσκει την θέση του και στη σεζόν φθινόπωρο/χειμώνα 2011/2012. Στο στυλ του μινμαλισμού δεν χρειάζεται να ντύνεστε με παράξενο τρόπο, για να κάνετε εντύπωση. Αντιθέτως, διότι το στυλ αυτό για τη σεζόν φθινόπωρο/χειμώνα 2011/2012 παρουσιάζει μια κλασική σιλουέτα. Εδώ ισχύει και ο κανόνας, ότι πολλές φορές το κλασσικό είναι το καλύτερο.

Ο μινιμαλισμός και το κλασικό στυλ τονίζουν την θηλυκότητα με την μονόχρωμη παλέτα από απαλά χρώματα. Κλασικό πουλόβερ,  παντελόνι με ίσια γραμμή, φούστα με ίσια γραμμή, κοντά και μακριά παλτά σε κλασικό στυλ, κασκόλ και κολάν – με όλα αυτά τα ντυσίματα μπορείτε να κάνετε μια δοκιμή και να δημιουργήσετε κάποιο δικό σας στυλ του μινιμαλισμού.

Αυτοί είναι κάποιοι από τους σχεδιαστές, που παρουσιάζουν το στυλ του μινιμαλισμού στην συλλογή τους της σεζόν φθινόπωρο/χειμώνα 2011/2012:
 

photos: www.style.com
ΠΗΓΗ: omorfia.gr