Μια από τις θρυλικές παραστάσεις του Θεάτρου Πορεία που σήμανε την αφετηρία του Θεατρικού Σχήματος «Δόλιχος» πριν από 12 χρόνια και ξαναπαρουσιάστηκε από τους ίδιους συνεργάτες αλλά με μια νέα οπτική το 2009 και για δύο σεζόν με τεράστια καλλιτεχνική και εμπορική επιτυχία, φιλοξενείται για λίγες παραστάσεις στην Θέατρο Εγνατία της Θεσσαλονίκης από την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011. 

 
Ο λόγος για το θεατρικό έργο «Το κτήνος στο φεγγάρι» του Ρίτσαρντ Καλινόσκι   με πρωταγωνιστές τους Δημήτρη Τάρλοου και την Ταμίλλα Κουλίεβα και μαζί τους συμπράττουν ο Γιώργος Μπινιάρης και ο Ρωμανός Μπολώτας. Η μετάφραση είναι του Δημήτρη Τάρλοου, η σκηνοθεσία του  Στάθη Λιβαθινού, τα σκηνικά-κοστούμια επιμελήθηκε η Ελένη Μανωλοπούλου, οι φωτισμοί είναι του Αλέκου Αναστασίου, ενώ την μουσική συνέθεσε ο Haig Yazdjian. Από την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011, ξεκινά προπώληση στο Θέατρο Εγνατία.
 
Σχετικά με το έργο: Πιο επίκαιρο από ποτέ, το Κτήνος αναφέρεται στα βαθιά τραύματα που άνοιξε η γενοκτονία των Αρμενίων και την πίκρα της μετανάστευσης. Στην Αμερική του 1920, ο Αράμ (Δημήτρης Τάρλοου) κι η Σέτα (Ταμίλλα Κουλίεβα), αναγεννιούνται μέσα από τις στάχτες τους και ανακαλύπτουν την ουσία της ύπαρξης μέσα από την αποδοχή της ανεπάρκειάς τους. Μια αχτίδα φωτός στους σκοτεινούς καιρούς μας.
 
ΘΕΑΤΡΟ ΕΓΝΑΤΙΑ: Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Πλ. Αγίας Σοφίας 
Τηλ.: 2310-225172 
 
Τιμές εισιτηρίων:
Κανονικό: 20 ευρώ 
Φοιτητικό – ομαδικό: 15 ευρώ 
Στις δύο απογευματινές: Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 6:15 και Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 6:15 δεχόμαστε ανέργους και πολύτεκνους με 15 ευρώ 
Πληροφορίες : 2310-428007
 

NO COMMENTS

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.