Οι ανθρώπινες σχέσεις στη …φόρα και η νέα κωμωδία του Γιώργου Βάλαρη, «Το Μήλο» επισκέπτεται την Θεσσαλονίκη για να λύσει το αιώνιο ζήτημα των δύο φύλων.

 
 
Από τις 19 Ιανουαρίου στο Θέατρο Αριστοτέλειον «Το Mήλο» θα …δαγκώσουν η Ναταλία Δραγούμη και ο Θανάσης Τσαλταμπάσης, όπως δηλαδή προστάζει το σενάριο του Γιώργου Βάλαρη και του Στέλιου Παπαδόπουλου.
 
 
Σύμφωνα με την πλοκή, ο Γιάννης (Θανάσης Τσαλταμπάσης) είναι δημόσιος υπάλληλος και θα είναι ευχαριστημένος αν γίνει υποδιευθυντής σε δεκαπέντε χρόνια. Στην απέναντι πλευρά η Σοφία (Ναταλία Δραγούμη), ένα φιλόδοξο στέλεχος καναλιού και που θέλει να γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη. Με άλλα λόγια να γίνει καναλάρχης.
 
Ο ήσυχος Γιάννης ψάχνει τον έρωτα σε μία γυναίκα που δεν την ενδιαφέρουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί του άντρα, ούτε το σπίτι ούτε το αυτοκίνητό του, και πάνω απ’ όλα που δεν «γράφει» στο κούτελο «είμαι απελπισμένη γιατί πάτησα τα 30, παντρέψου με». Η Σοφία πάλι ψάχνει το καθαρόαιμο αρσενικό, με χαρακτηριστικά που τον θέλουν ψηλό, ωραίο, γυμνασμένο, πλούσιο, δυναμικό, αφοσιωμένο σαν σκλάβο και τρελά ερωτευμένο μαζί της.
 
Η ζωή έχει χιούμορ και η ερωτική κωμωδία των Βάλαρη και Παπαδόπουλου ακόμη περισσότερο γι αυτό και όταν οι δύο χαρακτήρες θα συναντηθούν, θα παντρευτούν και θα κάνουν παιδιά, η καθημερινότητά τους θα είναι τραγελαφικά ανατρεπτική. Θα ευτυχήσουν όμως ακόμη και μέσα στη δίνη της διαφορετικότητάς τους; Τελικά τα αντίθετα έλκονται;
 
Κείμενο: Γιώργος Βάλαρης, Στέλιος Παπαδόπουλος, σκηνοθεσία: Γιώργος Βάλαρης, μουσική, ηχητική επιμέλεια: Νίκος Ραμός, φωτισμοί: Αλέκος Αναστασίου, παίζουν: Ναταλία Δραγούμη, Θανάσης Τσαλταμπάσης.
 
Πληροφορίες:
 
Από 19 Ιανουαρίου κάθε Παρασκευή στις 21:15 και Σάββατο στις 18.15 και 21.15,
 
τιμές εισ.: 18 ευρώ, φοιτητικό 15 ευρώ.
 
Προπώληση στο ταμείο του Θεάτρου Αριστοτέλειον, Εθνικής Αμύνης 2, τηλ επικ: 2310 262 051.