Αντώνης Σαμαράς από Θεσσαλονίκη: Στις 7 Ιουλίου κλείνουμε μια άσχημη σελίδα στην...

Αντώνης Σαμαράς από Θεσσαλονίκη: Στις 7 Ιουλίου κλείνουμε μια άσχημη σελίδα στην ελληνική ιστορία

 

Ως τις πιο σημαντικές εκλογές χαρακτήρισε την αναμέτρηση της 7ης Ιουλίου, ο Αντώνης Σαμαράς από τη Θεσσαλονίκη. «Είναι οι πιο σημαντικές εκλογές, γιατί κλείνουμε μια πολύ άσχημη σελίδα στην ελληνική μας ιστορία. Για να ανοίξουμε την καινούρια σελίδα χρειαζόμαστε τις πλάτες όλων σας, την αγάπη και τη συμπαράσταση όλων σας» είπε ο πρώην πρωθυπουργός στα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου του υποψηφίου βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης με τη ΝΔ, Δημήτρη Σταμάτη.

Από το βήμα της εκδήλωσης στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας, ο Αντώνης Σαμαράς δήλωσε ιδιαίτερα περήφανος για τα εκλογικά αποτελέσματα, τονίζοντας πως «στη Θεσσαλονίκη και στη Βόρεια Ελλάδα μπορεί να βασίζεται η παράταξη μας».

 

samaras3.jpg

 

 

«Στις 26 Μαΐου δείξαμε την πόρτα στη χειρότερη κυβέρνηση και στις 7 Ιουλίου ανοίγουμε την πόρτα της ανάπτυξης και τις δικαιοσύνης για τον ελληνικό λαό» σημείωσε ο πρώην πρωθυπουργός, αναφέροντας πως η χώρα δεν χρειάζεται «άλλη διανομή φτώχειας αλλά διανομή πλούτου».

Το κριτήριο του κόσμου για τις επερχόμενες εκλογές πρέπει να είναι η πατρίδα, σύμφωνα με τον κ. Σαμαρά. Ως πρώην πρωθυπουργός, θέλησε να συμβουλέψει τους πολίτες, να μην πιστέψει κανείς ότι υπάρχει κάτι πιο ιερό από τη λογική σκέψη στις εκλογές. Για τον Κυριάκο Μητσοτάκη σημείωσε πως δικαιούται να είναι ο επόμενος πρωθυπουργός και πως η Νέα Δημοκρατία το αξίζει.

 

samaras.jpg

 

 

Η παρουσία του Αντώνη Σαμαρά στα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου του Δημήτρη Σταμάτη, συμβολίζει τη στενή σχέση που είχαν ως συνεργάτες κατά την περίοδο που ο πρώτος ήταν πρωθυπουργός αλλά και ως φίλοι. «Καλή επιτυχία αδελφέ μου» του ευχήθηκε ο Αντώνης Σαμαράς, χαρακτηρίζοντάς τον «έντιμο, αποτελεσματικό, σταθερό, ψύχραιμο, πατριώτη όπως το απέδειξε από την πρώτη στιγμή για τη Μακεδονία μας και υπεύθυνο».

Μιλώντας για τη συνεργασία τους και για την περίοδο που ο υποψήφιος βουλευτής ήταν υπουργός Επικρατείας, επισήμανε: «Τον έχεις ανάγκη στα δύσκολα, τον είχα και εγώ ανάγκη και έβγαλε όλους εσάς ασπροπρόσωπους όταν ήμασταν στο Μαξίμου.

Πρέπει να είναι στη Βουλή για το καλό των Ελλήνων και της Βόρειας Ελλάδας».

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Σταμάτης παρουσίασε τις προτεραιότητές του αν εκλεγεί και τόνισε πως «το δίλημμα δεν είναι ποιος θα βγει πρωθυπουργός, αυτό το γνωρίζουμε, το δίλημμα είναι αν 8 Ιουλίου θα έχουμε ισχυρή κυβέρνηση και αποφασισμένη για να ανοίξει νέο δρόμο ή θα μπει σε νέες περιπέτειες η χώρα».

 

.

 

 

Πηγή: https://www.makthes.gr/antonis-samaras-apo-thessaloniki-stis-7-ioylioy-kleinoyme-mia-aschimi-selida-stin-elliniki-istoria-223294

 

 

NO COMMENTS

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.