Δικαστική απόφαση οδήγησε σε παραίτηση τον αντιπεριφερειάρχη Δ. Χατζηβρέττα

 

Μια πρωτόδικη απόφαση οδήγησε τον αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας και Αλληλεγγύης Δημήτρη Χατζηβρέττα σε ξαφνική παραίτηση στον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα, ο οποίος την έκανε δεκτή. Αφορά μια παλιά προσωπική υπόθεση του κ. Χατζηβρέττα, που δεν έχει σχέση με την άσκηση των καθηκόντων του στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Μετά την αποδοχή της παραίτησης, ο κ. Τζιτζικώστας όρισε νέο αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας και Αλληλεγγύης τον περιφερειακό σύμβουλο Θεσσαλονίκης Γιώργο Τσαλώνη, που αναλαμβάνει για πρώτη φορά αντιπεριφερειάρχης και όπως φαίνεται και από την ανακοίνωση των ονομάτων των υποψηφίων του συνδυασμού δεν θα είναι ξανά υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος. Αυτό αποτέλεσε και το βασικό κριτήριο για την επιλογή, έτσι ώστε να μη δημιουργηθούν γκρίνιες ενόψει και της προεκλογικής περιόδου από υποψήφιους συμβούλους που διεκδικούν την επανεκλογή τους.

 

tzitzikostas-tsalonis-pkm.jpg

 

Η ανακοίνωση της περιφέρειας Κ. Μακεδονίας

Ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας έκανε δεκτή την παραίτηση του αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας και Αλληλεγγύης Δημήτρη Χατζηβρέττα.

Νέος αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας και Αλληλεγγύης αναλαμβάνει με απόφαση του κ. Τζιτζικώστα ο περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλονίκης Γιώργος Τσαλώνης.

 

 

 

 

Πηγή: https://www.makthes.gr/dikastiki-apofasi-odigise-se-paraitisi-ton-antiperifereiarchi-d-chatzivretta-212247

 

Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published.

  • Trending
  • Comments
  • Latest

Recent News