Ένας “κατά φαντασίαν ασθενής” αναστάτωσε το κέντρο της Θεσσαλονίκης

Ένας υποχόνδριος ηλικιωμένος άνδρας από άλλη εποχή «εισβάλει» στο γυάλινο εκδοτήριο του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης στην πλατεία Αριστοτέλους και δίνει συνταγές για καλό…κλύσμα.

Δεν πρόκειται για κάποια φάρσα, αλλά για μια θεατρική παρέμβαση από ηθοποιό του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδας, ο οποίος ενσάρκωσε τον «Αργκάν» της θεατρικής κωμωδίας του Μολιέρου «Ο κατά φαντασίαν ασθενής», στο πλαίσιο του 58ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου.

 

 

 

Ηθοποιοί του ΚΘΒΕ πραγματοποιούν κατά τη διάρκεια της ημέρας μικρές θεατρικές παραστάσεις στους χώρους του φεστιβάλ, σε μια συνάντηση σινεμά και θεάτρου, κερδίζοντας το ενδιαφέρον και το θερμό χειροκρότημα του κοινού.

Τη σκηνοθετική επιμέλεια του δρώμενου υπογράφει ο Χρήστος Παπαδημητρίου και συμμετέχουν οι Χρήστος Παπαδημητρίου, Θάνος Φερετζέλης, Μομώ Βλάχου, Δημήτρης Μορφακίδης, Χρύσα Τουμανίδου, Ορέστης Χαλκιάς, Αίγλη Κατσίκη και στο ακορντεόν ο Περικλής Σιούντας. Ενδυματολογική-εικαστική επιμέλεια: Μαρία Καβαλιώτη.

 

 

 

 

Πηγή: http://thestival.gr/culture/actions/item/345657-enas-kata-fantasian-asthenis-anastatose-to-kentro-tis-thessalonikis-fotovideo

Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published.

  • Trending
  • Comments
  • Latest

Recent News