Φωτογραφία: Intime

 

Ενίσχυχη των περιπολιών της αστυνομίας στην περιοχή ζητούν με επιστολή τους προς τον Φώτιο Δομζαρίδη, Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης, οι κάτοικοι του Συνοικισμού Κωνσταντινουπολιτών.

Με την επιστολή, που κοινοποιήθηκε στις 11 Απριλίου, επισημαίνονται για μία ακόμη φορά ότι «τα προβλήματα ασφάλειας που βιώνουν ολοένα και αυξάνονται στον Συνοικισμό, με κρούσματα διαρρήξεων, κλοπών αυτοκινήτων κλπ», καθώς και ότι μετά την αναδιάρθρωση των Α.Τ. ολόκληρος ο Δήμος Πυλαίας – Χορτιάτη εξυπηρετείται από ένα Α.Τ. & Τ.Α. με μόλις ένα περιπολικό όχημα.

Με την παρέμβαση αυτή, το δ.σ. του Συνδέσμου Κατοίκων Συνοικισμού Κωνσταντινουπολιτών ζητά την αύξηση των περιπολιών από τις μονάδες της ΕΛΑΣ, ιδίως ενόψει των καλοκαιρινών μηνών, την ενίσχυση του Α.Τ. & Τ.Α. σε προσωπικό αλλά και την ενίσχυση με επιπλέον οχήματα ώστε να μπορεί να ανταπεξέρχεται στις ανάγκες αστυνόμευσης της περιοχής. Επιπλέον, ζητείται από τη ΓΑΔΘ μέριμνα για τη διοργάνωση εκδήλωσης το ταχύτερο δυνατόν για την ενημέρωση των κατοίκων του Συνοικισμού σχετικά με τη δυνατότητα λήψης εκ μέρους τους προληπτικών μέτρων κατά της μικροεγκληματικότητας, με τη συνδρομή φυσικά του Συνδέσμου Κατοίκων.

 

Πηγή: https://www.voria.gr/article/enischisi-peripolion-tis-elas-zitoun-katiki-ton-konstantinoupolitikon