Απάντηση στις σημερινές δηλώσεις του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη δίνουν με ανακοίνωση τους, οι Ενωμένοι Μακεδόνες, αναφορικά με την διοργάνωση του Straight Parade το Σάββατο 22 Ιουνίου, την ίδια μέρα με το Thessaloniki Pride.

Ο κ. Μπουτάρης χαρακτήρισε ηλιθιότητα τo Straight Parade, ενώ εκτίμησε πως θα συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια.

«Ότι και να λέτε, όπως και να μας χαρακτηρίζετε, εμείς θα είμαστε πάντα εδώ και θα υπερασπιζόμαστε τις διαχρονικές, παραδοσιακές και κλασσικές αξίες του λαού μας!», αναφέρουν μεταξύ άλλων στη σχετική ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σε απάντηση στις δηλώσεις του απερχόμενου δημάρχου Θεσσαλονίκης κ.Μπουτάρη o οποίος χαρακτήρισε ”ηλιθιότητα” τα straight parade οι Ενωμένοι Μακεδόνες έχουμε να απαντήσουμε τα εξής:

Ποιο είναι το πρόβλημά σας κ.Μπουτάρη;

Το straight parade που διοργανώνουμε σκοπό έχει να στηρίξει τον θεσμό της Ελληνικής οικογένειας και να αναδείξει τα προβλήματα των πολυτέκνων και των νέων ζευγαριών.

Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.

Υπογεννητικότητα, δημογραφικό και οικονομικά προβλήματα είναι μερικά από αυτά.

Προβλήματα για τα οποία η επίσημη πολιτεία και φορείς δεν έχουν δείξει την κατάλληλη προσοχή και αντιμετώπιση!

Αυτά είναι τα θέματα που θέλουμε να αναδείξουμε στο straight parade, χωρίς μάλιστα να έχουμε τη στήριξη της επίσημης πολιτείας που εσείς και οι όμοιοί σας αντιπροσωπεύετε και χωρίς να έχουμε τους δεκάδες χορηγούς που έχει το gay parade!

Ότι και να λέτε, όπως και να μας χαρακτηρίζετε, εμείς θα είμαστε πάντα εδώ και θα υπερασπιζόμαστε τις διαχρονικές, παραδοσιακές και κλασσικές αξίες του λαού μας

 

 

 

 

Πηγή: http://www.thestival.gr/society/item/459987-enomenoi-makedones-se-mpoutari-den-exoyme-toys-xorigous-poy-exei-to-gay-parade