Φωτογραφία: ΠΕΤΡΟΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

Η μπουγάτσα της τεμπέλας, Της Άννας Ναθαναηλίδου | Kathimerini

Φωτογραφία: ΠΕΤΡΟΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Προετοιμασία: 20΄, Ψήσιμο: περιπου 45΄ Υλικά (για 9-12 μερίδες) 200 γρ. βούτυρο 1 πακέτο φύλλο κρούστας 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα 800 γρ. νερό 2 κάψουλες βανίλιας (βανιλίνη) 1/2 κούπα ζάχαρη λευκή, κρυσταλλική κανέλα, για πασπάλισμα Διαδικασία Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170° C. Λιώνουμε σε χαμηλή θερμοκρασία το βούτυρο.