Στο ΝΟΚΙΑ Theatre στο Λος Άντζελες, πραγματοποιήθηκαν τα American Music Awards 2011. Εκείνο που έκλεψε το χειροκρότημα όταν ανέβηκε στη σκηνή ήταν το μικρό FIAT 500 όπου στο πλευρό του ήταν η Jennifer Lopez ερμηνεύοντας το τραγούδι “Papi”.
«Είναι μεγάλη τιμή για τη Fiat να μοιράζεται τη σκηνή με τη Jennifer Lopez στα American Music Awards 2011. Το πάθος και η αποφασιστικότητά της είναι δύο στοιχεία που εκφράζουν απόλυτα την εταιρεία και τη φιλοσοφία μας, ότι “Η ζωή είναι καλύτερη όταν την κρατάμε στα χέρια μας” (“Life is Best When Driven”)», δήλωσε ο Olivier Francois, επικεφαλής του Fiat Brand.
«Η εμφάνιση αυτή μάς δίνει τη δυνατότητα να συνεχίσουμε να προβάλλουμε το Fiat 500 σε ένα ευρύ, από δημογραφική άποψη, κοινό. Οι τελευταίες αυτές ημέρες ήταν ιδιαίτερα σημαντικές για τη Fiat, καθώς πρόσφατα παρουσιάσαμε και το νέο Fiat 500 Abarth 2012 στη φετινή Έκθεση Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες.»
Πριν από λίγους μήνες,το Σεπτέμβριο συγκεκριμένα,η Fiat ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τη δημοφιλή σταρ, Jennifer Lopez, η οποία περιλάμβανε την παρουσία του Fiat 500 Cabrio στο νέο μουσικό βιντεοκλίπ της, το «Papi», καθώς και σε ένα τρέιλερ του βιντεοκλίπ, διάρκειας 30 δευτερολέπτων. Η Lopez εμφανίζεται σε δύο ακόμη διαφημιστικά, «My World» και «Elegance», για τα μοντέλα Fiat 500 Cabrio και Fiat 500 by Gucci τα οποια μπορείς να παρακολουθήσεις στη σελίδα της Fiat στο Facebook (http://www.facebook.com/FIATUSA) και στο κανάλι της Fiat στοYouTube: