Το Kalos&Klio showroom σε συνεργασία με την εταιρείαCarteco- The Archive μια από της μεγαλύτερες εταιρίες σε καινοτόμα υλικά αρχιτεκτονικής και design, παρουσιάζουν την έκθεση με τίτλο dreamland. 
Τρεις σημαντικοί νέοι Έλληνες Καλλιτέχνες οι b. | dreyk the pirate | littll που ζούν και εργάζονται στην Αθήνα με δυναμική παρουσία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό επιχειρούν να ξεδιπλώσουν το προσωπικό τους εικαστικό σύμπαν αλλά και να ανοίξουν έναν διάλογο μέσα από τα έργα τους επαναπροσδιορίζοντας τα όρια τόσο της εικαστικής δημιουργίας όσο και τα όρια μεταξύ τέχνης και καθημερινής ζωής. Ένας μεταλλαγμένος κόσμος από χρώματα σχέδια και φόρμες δομεί μια παράλληλη πραγματικότητα γεμάτη από σύμβολα και αμφίσημες αναφορές ακροβατώντας μεταξύ της ψυχεδέλειας και πραγματικότητας. 
Το still των καλλιτεχνών δημιουργήθηκε και αναπτύχτηκε κυρίως στο αστικό περιβάλλον ως μια μορφή εικαστικής παρέμβασης που εξαπλώνεται δηλώνοντας την ιδιότυπη ταυτότητα των δημιουργών. Το δημόσιο προσωποποιείται μέσα από την οικειοποίηση του ψυχρού χώρου της πόλης. 
Το graffity, το illustration (εικονογράφηση) οι αναφορές στα comic , η γραφιστική, τα ψηφιακά όσο και τα αναλογικά μέσα εμπλέκονται σε μια εικαστική ζύμωση που έχει σαν αποτέλεσμα τα πρωτότυπα σύμπαντα των τριών καλλιτεχνών. Παράλληλα με την έκθεση στο Kalos&Klio showroom θα παρουσιαστούν στο The Archive, της εταιρείας Carteco, wallpapers που έχουν σχεδιαστεί από τους καλλιτέχνες, διατηρώντας την προσωπική τους εικαστική γραφή. 

Info
21 Σεπτεμβρίου – 19 Οκτωβρίου 2011 στο Kalos&Klio showroom.

 

ΠΗΓΗ: cityportal.gr

NO COMMENTS

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.