Καταδίωξη & σύλληψη στα Πεύκα / Διακινητής μετέφερε 6 αλλοδαπούς χωρίς έγγραφα

Συνελήφθη έπειτα από συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης με τη συνδρομή αστυνομικών των Διευθύνσεων Άμεσης Δράσης, Αστυνομίας και Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, 24χρονος αλλοδαπός, ο οποίος ενέχεται σε περίπτωση παράνομης μεταφοράς αλλοδαπών.

Στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας, σε περιοχή του Δήμου Βόλβης, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης πραγματοποίησαν σήμα στάσης σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο συλληφθείς, ο οποίος δε συμμορφώθηκε και ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει.

Ακολούθησε καταδίωξη κατά την οποία το όχημα του 24χρονου ακινητοποιήθηκε στην περιοχή των Πεύκων, προκαλώντας μικρής έκτασης φθορές σε υπηρεσιακό όχημα και συνελήφθη ο οδηγός.

Έπειτα από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, διαπιστώθηκε η παράνομη μεταφορά έξι (6) αλλοδαπών που επέβαιναν στο όχημα (2 εκ των οποίων ανήλικοι) οι οποίοι στερούνταν των απαραιτήτων εγγράφων για την παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια.

Από την περαιτέρω έρευνα, προέκυψε ότι οι προαναφερόμενοι αλλοδαποί εισήλθαν παράνομα στη χώρα από περιοχή του Έβρου, έχοντας ως τελικό προορισμό τη Θεσσαλονίκη.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Πηγή: https://www.makthes.gr/synelifthi-24chronos-gia-paranomi-metafora-allodapon-170225
Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published.

  • Trending
  • Comments
  • Latest

Recent News