Κατερίνα Νοτοπούλου: Βόλτα, καφές και συναντήσεις με φίλους μια ημέρα πριν τις εκλογές

 

 

Ημέρα χαλάρωσης η σημερινή για τους υποψηφίους σε δήμους, περιφέρειες και ευρωβουλή, λίγο πριν τη μεγάλη μάχη της Κυριακής.

Η προεκλογική περίοδος ολοκληρώθηκε επισήμως τα μεσάνυχτα της Παρασκευής και οι υποψήφιοι, παρέα με τα επιτελεία τους, έχουν μια ημέρα στη διάθεσή τους για να κάνουν τον απολογισμό του προεκλογικού αγώνα αλλά και να προετοιμαστούν για την ημέρα της κρίσης!

Για την υποψήφια δήμαρχο Θεσσαλονίκης και επικεφαλής του συνδυασμού Θεσσαλονίκη Μαζί, Κατερίνα Νοτοπούλου, η σημερινή ημέρα περιελάμβανε βόλτα στο κέντρο της πόλης, καφέ και συνάντηση με φίλους και συμμαθητές.

Η βόλτα ξεκίνησε από το εκλογικό της κέντρο, στην οδό Αγίας Σοφίας, παρέα με υποψηφίους, φίλους και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα, η υποψήφια δήμαρχος συναντήθηκε τυχαία με τους ανθυποψηφίους της Σπύρο Βούγια και Κωνσταντίνο Ζέρβα, με τους οποίους αντάλλαξε ευχές για καλή επιτυχία.

Από το εκλογικό κέντρο της παράταξης Θεσσαλονίκη μαζί πέρασε και ο δήμαρχος, Γιάννης Μπουτάρης, ο οποίος έδωσε ευχές στην ομάδα για καλή επιτυχία στις αυριανές εκλογές.

 

 

not 2.jpg

not 1.jpg

not 4.jpg

 

Πηγή: http://www.thestival.gr/policy/ekloges-dimos/item/455229-katerina-notopoulou-bolta-kafes-kai-synantiseis-me-filoys-mia-imera-prin-tis-ekloges-foto

 

Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published.

  • Trending
  • Comments
  • Latest

Recent News