Η Impossible Foods δημιούργησε νέο μπέργκερ «Whopper» με φυτικό μπιφτέκι για την αλυσίδα ταχυφαγίας Burger King, παροτρύνοντας ανταγωνιστές να συνάψουν ανάλογες συνεργασίες

Κερδίζουν διαρκώς έδαφος τα φυτικά υποκατάστατα κρέατος | Kathimerini

Τα φυτικά υποκατάστατα κρέατος καταλαμβάνουν όλο και μεγαλύτερο χώρο στα ράφια των αμερικανικών σούπερ μάρκετ, καθώς η βιομηχανία τροφίμων ανταποκρίνεται στις διατροφικές ανάγκες των χορτοφάγων αλλά και στις εκκλήσεις του ευρύτερου καταναλωτικού κοινού για την προστασία του περιβάλλοντος από τα αέρια του θερμοκηπίου.