Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων εξαπέλυσε ευθεία επίθεση στους κ.κ. Τσίπρα και Μητσοτάκη, ενώ στο στόχαστρό του ετέθησαν τόσο ο κ. Βαρουφάκης, όσο και ο κ. Βελόπουλος.

Σκληρή επίθεση στους κ.κ. Τσίπρα και Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος υποστήριξε ότι δεν πρέπει να πάμε από «μία «δικτατορία του ΣΥΡΙΖΑ σε μία δικτατορία της ΝΔ».

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «ΑΝΤ1», εκτίμησε ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν πρόκειται να εξασφαλίσει αυτοδυναμία, ενώ κάλεσε τους ψηφοφόρους να εμπιστευτούν τους υποψήφιους του κόμματος του.

 

 

 

 

Δεν παρέλειψε, μάλιστα, να σημειώσει, αναφερόμενος στους κ.κ. Βαρουφάκη και Βελόπουλο, ότι «είναι ντροπή για τη χώρα να είναι αυτά τα κόμματα (ΜέΡΑ25, Ελληνική Λύση) στη Βουλή και να μην είναι η Ένωση Κεντρώων».

Όσον αφορά τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά, απηύθυνε έκκληση για συναίνεση, ενώ παραδέχθηκε ότι ο κ. Τσίπρας θα έπρεπε να είχε ενημερώσει όλους τους πολιτικούς αρχηγούς.

Κάνοντας ειδική αναφορά στις διεθνείς συμμαχίες, υπενθύμισε ότι «ποτέ οι Ευρωπαίοι και οι Αμερικανοί δεν στάθηκαν δίπλα στην Ελλάδα, παρά το γεγονός ότι η Ελλάδα ήταν πάντα πιστή σύμμαχος».

Ερωτηθείς για τον κίνδυνο ενός «θερμού επεισοδίου», τέλος, εμφανίστηκε καθησυχαστικός, καθώς «η Ελλάδα διαλέγει τον δρόμο των υποχωρήσεων». «Δεν είναι όμως, λύση να υποχωρείς» κατέληξε.

 

 

 

 

 

 

Bίντεο: ΑΝΤ1 και FM100

Πηγή: https://sputniknews.gr/politiki/201906193795004-leventis-enosi-kentroon-ekloges/